2777
2789
عنوان

رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 49 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان که نمیدونم روحیشو دارم یانه باید برم ببینم چیه.خخخخ

تو فامیلامون بودن کسایی که از رشته ای خوششون نیاد و بعد علاقه مند بشن.البته داشتیم دانشجوی دکتری که حالا میخواد انصراف بده چون علاقه نداره

متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره
خیلی سال پیش رفت سال 83  اون موقع میگفتش ک حقوق پزشک اینجا 5 میلیونه پرستار 8 میلیون

اره شنیدم پرستارا اونجا زیاد میگیرن.الان باید ببینی چقددر شده؟!

پرستاری دردسر داره باید بری بیمارستان واسه بقیه کار کنی شیفت داره ولی هوشبری رو میتونی خودت مطب بزنی و با دکترای دیگه قرارداد ببندی هردفعه قبل عمل بری بیمارستان...بعدش هم هیچ جای دنیا بغیر از ایران پزشکها اینقدر درامد ندارن تو خارج هر پزشک حق داره فقط سالی مقدار محدودی بیمار قبول کنه و هیچوقت درامد انچنانی مثل ایران ندارن و اگه اشتباهی کنن خیلی جدی تر باهاشون برخورد میشه و بیمه هم کلی تو هزینه ها کمکشون میکنه. فقط دندون کارش اونجا خیلی خوبه.

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
هدفت چه رشته ایه؟منم ممنظرشوتم خخخ

هدفم که خیلی چیزاست ولی تصمیم گرفتم رتبه رو ببینم بعد انتخاب کنم که اگه چیزی که میخواستم نشد تو ذوقم نخوره😅

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 
اره شنیدم پرستارا اونجا زیاد میگیرن.الان باید ببینی چقددر شده؟!

عزیزم اونجام مثل ایران بستگی ب محل کارش داره 

ولی ا نظر من پرستاری چ تو ایران چ خارج رشته ی خوبیه و  کاربردی  و این ک هوشبری نمیشه ادامه تحصیل داد 

الان که نمیدونم روحیشو دارم یانه باید برم ببینم چیه.خخخخ تو فامیلامون بودن کسایی که از رشته ای خوشش ...

رشته ای که دوست داری بخون اگه علاقه داشته باشی تو کارت موفقی وکار برات فراهمه

اگه دندون رو بیشتر دوست داری وحوصله ی درس خوندن یه ساله دیگه رو داری و احتمال میدی رتبه ی بهتری بیاری بمون

پرستاری دردسر داره باید بری بیمارستان واسه بقیه کار کنی شیفت داره ولی هوشبری رو میتونی خودت مطب بزنی ...

نمیدونم دیگه هرکی یه چی میگی موندم.یعنی هوشبری شیفت نداره؟

نه من حتی شنیدم دندونپزشکاش اگه بدپرکنن خیلی بد باهاشون قانون برخورد میکنه.اخه یکی که آشنامونه میاد اینجا دندون پر میکنه ولی میره اونجا دیگه دندون پر نمیکنه میره تو کار ساختمن سازی.خخخخ

هوشبری و مطب؟ جدی؟ 😦

اره دیگه اگه همون دکتر بیهوشی باشه خب مطب دارن دیگه من خودم قبل عمل بینی به مطب یه دکتر بیهوشی رفتم که قبل عمل اون بیهوشم کرد.

سر عمل خود دکتر فقط عمل رو انجام میده بقیه رو دکتر بیهوشی و پرستارا انجام میدن

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
رشته ای که دوست داری بخون اگه علاقه داشته باشی تو کارت موفقی وکار برات فراهمه اگه دندون رو بیشتر دو ...

احتمال میدم رتبم بهتر بشه ولی نمیدونم برسه به دندون یانه.کلا خیلی تصمیم سختیه.دوستایی داشتم تا ۵ بار که کنکور شرکت کردن پزشکی قبول شدن. میترسم وضع ظرفیتا و اینام بهم بخوره سال دیگه

نمیدونم دیگه هرکی یه چی میگی موندم.یعنی هوشبری شیفت نداره؟ نه من حتی شنیدم دندونپزشکاش اگه بدپرکنن ...

قانونم گیر نده اخلاقیات چی میشه پس؟ 

بنظرم آدم تو هر کاری بهترین باشه موفق محسوب میشه و حتما بهترین بودن تو کاری که علاقه داشته باشیم بهش راحت تره🤗

We are just passengers, on a train. We are all fading away.