نمیدونم دیگه هرکی یه چی میگی موندم.یعنی هوشبری شیفت نداره؟ نه من حتی شنیدم دندونپزشکاش اگه بدپرکنن ...
هوشبری هم شیفت داره ولی نه همیشه فقط تا وقتی که مبتدی هستی برای دندون هم اره درسته اگه بد کار انجام بدی برخورد میکنن ولی خب از لحاظ درامد بهتره
ولی حالا چرا اونجا ؟ کار و تحصیل توی یه کشور دیگه اونقدرها هم اسون نیست
گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچهها برن کنار... سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟! سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟ سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
قانونم گیر نده اخلاقیات چی میشه پس؟ بنظرم آدم تو هر کاری بهترین باشه موفق محسوب میشه و حتما ب ...
ببین من هنر رو خیلی دوست دارم و میتونم توش خیلی پیشرفت کنم ولی الان ت این کشور و تواین زمان من اگه برم دنبال این و بهترین باشم توش بخشیدا آیندم هیچ شده.چون دیکه وضع کشورمون برا همه مشخص شده دیگه
متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره
اون تخصص بیهوشی فرق داره با کارشناس بیهوشی ها😅 اینجا حتی تا دکترا ندارن ادامه تحصیل بدن.
نمیدونم حالا ولی یکی از دوستای من پرستاری خونده بعد پشیمون شد همش میگفت وضع اونایی که هوشبری خوندن بهتره
گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچهها برن کنار... سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟! سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟ سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
ببین من هنر رو خیلی دوست دارم و میتونم توش خیلی پیشرفت کنم ولی الان ت این کشور و تواین زمان من ...
دقیقا درسته، باید شغلی رو که حالا نزدیکترین تشابه رو به علاقت داره یا اینکه فکر میکنی بعدا میتونی بهش علاقمند بشی رو انتخاب کنی بعد که زندگیت رو روال افتاد بری دنبال علاقه اصلیت، منم دقیقا طبق علاقم نرفتم جلو☹️
We are just passengers, on a train. We are all fading away.
ولی یه خانومی داشت از شیفتاش مینالید البته نمیشناسمش ولی میگفت سابقه زیاد دارم
بنظرم اگه اینجوریه برو با مشاور تحصیلی مشورت کن
چرا من شنیدم .حالا شاید شریکی با دکتر این کارو کرده.متخصص بیهوشی بوده
متخصص بیهوشی اونیه که عمومی پزشکی شو خونده بعد تخصص بیهوشی گرفته نه اونی که فقط 4 سال کارشناسی هوشبری خونده باشه، حالا شریکی رو میگین شاید ولی اصلا مجور مطب به هوشبر ها نمیدن
We are just passengers, on a train. We are all fading away.
دقیقا درسته، باید شغلی رو که حالا نزدیکترین تشابه رو به علاقت داره یا اینکه فکر میکنی بعدا میتونی به ...
متاسفمنمیدونم چی بگم.فقط میگم خدا لعنتشون کنه .ای کاش بیشتر ازاستعداد جوونا استفاده میکردن.الان رشته فقط شده تجربی و از بین تجربیام فقط دندون و دارو و پزشکی
بقیه هیچن.خب مگه یه کشور فقط باید اینارو داشته باشه
متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره