2777
2789
عنوان

میم مثل مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 8269 بازدید | 1547 پست
ای بابااا هنوز زوده که 7 8 روزی مونده تا موعدت ایشالا که لکه لانه گزینی بوده

هر ماه لانه گزینی دارم خواهر ، نمی‌دونم چرا از لونش بیرون نمیاد 🤭😄😄😄

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابااا هنوز زوده که 7 8 روزی مونده تا موعدت ایشالا که لکه لانه گزینی بوده

یعنی شما هنوز به من امیدوارید😄😄 مرسی که هستین

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
خب من اصن بحثم این نیست.چه برم سونو چه نرم،این دکتره میگه قبول ندارم برم بهش بگم قبول هم نمیکنه.حرفم ...

به نظرم خودت برو یه جا آزاد سونو بده حداقل خیالت از بابت آزاد شدن تخمکت راحت میشه نیازی هم نیست به علوی بگی که سونو شدی

بیا من میگم مردم با باد پتو حامله میشن...!😤

به خدا یعنی من تو افق بودم 🙁🙁🙁 یعنی چی اخه ...من که میگم فقط حکمت خداست که ما بچه دار نمیشیم همینو بس ، مشکل و تغذیه و تخمک این چیزا حرف همش 

به نظرم خودت برو یه جا آزاد سونو بده حداقل خیالت از بابت آزاد شدن تخمکت راحت میشه نیازی هم نیست به ع ...

منم همینو میگم بهش

به خدا یعنی من تو افق بودم 🙁🙁🙁 یعنی چی اخه ...من که میگم فقط حکمت خداست که ما بچه دار نمیشیم همین ...

من دو ساعت پیش مامانم یه خبری بهم داد اعصابم خرد شده.خواهرم مشکوک ب یه بیماری شده ب زور جلو بغضمو گرفتم.چندسال بعد از من بچه میخواستن خدا نمیداد چقدر دعا کردیم که شد.الان خودمو جای مادرم میزارم جرات نمیکنم از خدا ب زور بخوام.حالم خیلی بده

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜
من دو ساعت پیش مامانم یه خبری بهم داد اعصابم خرد شده.خواهرم مشکوک ب یه بیماری شده ب زور جلو بغضمو گر ...

ای وای 😔😔😔😔 ...شفای عاجل انشالله ...ناراحت شدم 😢

هر ماه لانه گزینی دارم خواهر ، نمی‌دونم چرا از لونش بیرون نمیاد 🤭😄😄😄

من نمیدونم این لوس بازیا چیه پریوده ما در میاره!

خوب میخوای بیای عین آدم بیا دیگه!😕چرا قایم موشک بازی در میاره ، اولش ذره ذره با لکه بینی میاد ناز میکنه خیلی از ریخت نحسش خوشمووون میاد 😔

انقدر حالم بده که دیگه هیچی از خدا جز سلامتیش نمیخوام......

بچه ها من برادرم مریضی روح روان داره قبل بارداریم خیلی غصه میخوردم خیلی زیاد حالش خیلی بد بود همش میگفتم چرا اخه ...بعد از اینکه باردار شدم خارج رحم شد اومدم بیرون از درد بخیه ها و اون اوضاع احوال به هیچ چیزی جز خوب شدن خودم فکر نمی‌کردم من فکر میکنم که ادم وقتی به چیزی ناشکری می‌کنه هی میگه چرااااا خدا یه جا دیگه با یه مشکل دیگه سر ادمو گرم می‌کنه که بگه ازین سخترم هست تو ناشکر بودی

بچه هااااا همین الان شوهرم گفت بچه دوستش پنج ساله مرده😭😭😭یه ماه پیش دعوتمون کرد چقدر اون روز تو فکر بودم گفتم خوشبحالش چه زود بچه دار شد.ای خداااا این چه حکمتیه.من دیگه میسپرم ب خودت جرات ندارم ب زور بخوام ازت😢😢😢😢😢😢😢😢😢

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜