2777
2789
عنوان

میم مثل مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 8269 بازدید | 1547 پست
بچه ها من برادرم مریضی روح روان داره قبل بارداریم خیلی غصه میخوردم خیلی زیاد حالش خیلی بد بود همش می ...

راس میگی.من که دلم خونه از غروب تا حالا چشمام همش پر از اشکه.نگران ایندشم .

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راس میگی.من که دلم خونه از غروب تا حالا چشمام همش پر از اشکه.نگران ایندشم .

چندسالش ؟

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
بچه هااااا همین الان شوهرم گفت بچه دوستش پنج ساله مرده😭😭😭یه ماه پیش دعوتمون کرد چقدر اون روز تو ف ...

😢😢😢ای وای ...اینا همه نشونس واست تا صبرت زیاد شه

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

نمیدونم این چی بود امروز دوتا خبر بد پشت هم .هنوز باورم نمیشه.

بچه ها تروخدا ببخشیدم اصن نمیدونم چی شد اومدم گفتم خیلی دلم کوچیکه توش چیزی نمیمونه.کسی رو نداشتم غصه مو بگم.شرمندم اگه ناراحتتون کردم.

نمیدونم این چی بود امروز دوتا خبر بد پشت هم .هنوز باورم نمیشه. بچه ها تروخدا ببخشیدم اصن نمیدونم چی ...

نه عزیزم من چند سال که غصه برادرم که۲۷ سالش دارم میخورم ، درکت میکنم ....

خواهرم؟بمیرم براش چندروز پیش تولدش بود 17 سالش تموم شد.

عزیزم , نمیتونی بگی چه مشکلی داره؟اگر راحت نیستی نگو ..

😢😢😢ای وای ...اینا همه نشونس واست تا صبرت زیاد شه

خدا اگه بخواد بعدش اینجوری امتخانم کنه تو همین مرحله تو امتحان بمونم شرف داره

خدا اگه بخواد بعدش اینجوری امتخانم کنه تو همین مرحله تو امتحان بمونم شرف داره

خدا بهت ارامش بده ...خدا به مادرت ارامش بده چون میدونم چقدر غصه میخوره ..مادر من که پیر شد ...خدا گره از مشکلتون حل کنه انشالله .⁦❤️

خدا بهت ارامش بده ...خدا به مادرت ارامش بده چون میدونم چقدر غصه میخوره ..مادر من که پیر شد ...خدا گر ...

اره بخدا اونم میدونم تو دلش اشوبه.خدا ب اینده ش رحم کنه .فقط نگران ایندشم.

مشکوک ب ام اس😢

😔😔😔😔 عزیزم ...خدا به جوونیش  رحم کنه ...ام که چقدر سخته ...ولی باید قوی باشید ....مشکلی پیش اومده عین ما .....من با این مریض ها در ارتباط بودم میشه پیشگیری کرد میشه کنترل کرد توکلت به خدا باشه

😔😔😔😔 عزیزم ...خدا به جوونیش  رحم کنه ...ام که چقدر سخته ...ولی باید قوی باشید ....مشکلی پیش ...

چقدر بچه بودم دعا میکردم چرا خدا بهم خواهر نمیدی؟هیچیو نمیشه ب زور خواست😢

ببخشید حذفش کردم همش میترسم .توهم دارم اشنا ببینه🙈🙈🙈🙈

میدونم چی میگی  اخه آشنا از کجا پیدات کنه هیچ نام نشونی نداری که اخه 🙈از دست تو