2777
2789
عنوان

میم مثل مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 8269 بازدید | 1547 پست
جدیده نه جدیه.اخه من دوماه پشت هم hcg زدم ازاد نشد تخمکم.گفت دیواره تخمدانت ضخیمه.نه به اون که پشت ه ...

زرینه جان من یادم که دارو میخوردم هاش سی جی میزدم دکتر بهم میگفت که بیا چک کن شاید ازاد نشه من میگم برو یه سونو بده ببین مایع خلفی ازاد داری یانه معلوم میشه تخمک گذاری کردی یا نه بهتر از این همه فکرهای ناجور که میکنی

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
زرینه جان من یادم که دارو میخوردم هاش سی جی میزدم دکتر بهم میگفت که بیا چک کن شاید ازاد نشه من میگم ...

خب من اصن بحثم این نیست.چه برم سونو چه نرم،این دکتره میگه قبول ندارم برم بهش بگم قبول هم نمیکنه.حرفم اینه چکار کنم وقتی این اهمیت نمیده

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب من اصن بحثم این نیست.چه برم سونو چه نرم،این دکتره میگه قبول ندارم برم بهش بگم قبول هم نمیکنه.حرفم ...

اصلا به دکتر نگو برو ببین ازاد میکنی اگر میکنی که هیچی اگر نکردی سند ببر نشون بده

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
خب من اصن بحثم این نیست.چه برم سونو چه نرم،این دکتره میگه قبول ندارم برم بهش بگم قبول هم نمیکنه.حرفم ...

من میگم بهش فکر نکن ولش کن چقدر داری به خودت فشار میاری دختر .....منو تو اندازه هم منتظر بودیم ...خودتو داغون میکنیا بزار به روش دکتر برو جلو ببین چی میشه

اصلا به دکتر نگو برو ببین ازاد میکنی اگر میکنی که هیچی اگر نکردی سند ببر نشون بده

سونویی که نشون میداد ازاد نشده مال دو ماه پیشمو بردم پیشش اصلااااا نگاهم نکرد کلی توضیح دادم گفت اگه ازاد نمیکزدی پریود نمیشدی😐

من میگم بهش فکر نکن ولش کن چقدر داری به خودت فشار میاری دختر .....منو تو اندازه هم منتظر بودیم ...خو ...

میدونم راست میگی ولی ازینکه ببینم بیخود وقت گزاشتم عصبی میشم.فقط تنها نکته ای ک میمونه اینه که گفت از روی ترشحاتتون میفهمم تخمک گزاری داشتین یا نه

میدونم راست میگی ولی ازینکه ببینم بیخود وقت گزاشتم عصبی میشم.فقط تنها نکته ای ک میمونه اینه که گفت ا ...

ولی برای من درست بود من بعدا چند روز تخمک گذاری کردم چهاردهم نداشتم شونزدهم هفدهم پریود داشتم سونو هم رفتم درست بود ، یکم بهش اعتماد کن به خاطر ارامش خودت ، اینجوری خودتو از بین میبری این چیزایی که ما میگیم فقط یه چیزای سطحی دنیایی وگرنه همه چه به اراده خداست اراده کن درست میشه پس بسپار بهش یکم اروم باش دوستم.... به خاطر خودت یکم اعتماد کن بهش...بزار زمان همه چیزو مشخص میکنه

ولی برای من درست بود من بعدا چند روز تخمک گذاری کردم چهاردهم نداشتم شونزدهم هفدهم پریود داشتم سونو ه ...

راس میگی.من انقدررر دکتر عوض کردم که اصن جلو شوهرم جرات نمیکنم بگم میخوام یه جا دیگه برم قشنگ قاطی میکنه .حالا یه بار یه دکتری که رفتمو براتون تعریف میکنم جالبه 

راس میگی.من انقدررر دکتر عوض کردم که اصن جلو شوهرم جرات نمیکنم بگم میخوام یه جا دیگه برم قشنگ قاطی م ...

باشه تعریف کن ، من که دیگه حوصله دکتر عوض کردن ندارم این چهارمیش هست 😒

یه مدتم با این سر میکنم ببینم چی میشه

من چه کمر دردی دارم بچه ها 😄😄 به قول مینو پریود خر داره میاد رگ قهوه ای هم دیدم ..

روش کم نمیشه این پریود 

من چه کمر دردی دارم بچه ها 😄😄 به قول مینو پریود خر داره میاد رگ قهوه ای هم دیدم .. روش کم نمیشه ا ...

فدا سرت عوضش تکلیفت زودتر روشن میشه.اینحوری اختلافمون دو هفته شد که😄

فدا سرت عوضش تکلیفت زودتر روشن میشه.اینحوری اختلافمون دو هفته شد که😄

🤭🤭 😄 چیکار کنیم حالا من از گود پریدم موندین شماها 🤭

امید وارم با بی بی چک مثبت مرداد ماه رو آغاز کنید🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉