2777
2789
عنوان

میم مثل مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 8269 بازدید | 1547 پست
خب یک ماه از شما عقبترم.من ماه قبل سه بار رفتم و گفت سیکل بعدیت اون دوتا قرصو بخور بیا که شد این ماه ...

به منم همون اول گفت ترشحات تو غلیظه و اسپرم نمیتونه تو این ترشحات حرکت کنه

ببین همسرت آزمایش اسپرم داده تا حالا؟من قبلا چند بار همسرم ازمایش داده بود دکترای دیگه هم گفته بودن که کم تحرکی داره

اگه ازمایش همسرت خوب بوده نگران نباش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه هیچی ماه های پیش یه سینه درد داشتم این ماه که انگار سن بلوغ نرسیدم 🤭

منم یه ماهایی سینه درد دارم یه ماهایی نه

من بارزترین علائم پریودم درد واژنه از یه هفته قبلش واژنم تیر میکشه و درد میگیره 😐

ولی علائمی که مربوط به بارداری باشه رو اصلااااا ندارم

به منم همون اول گفت ترشحات تو غلیظه و اسپرم نمیتونه تو این ترشحات حرکت کنه ببین همسرت آزمایش اسپرم ...

ازمایشگاه رویان دوسال پیش داد خوب بود،پارسالم ازمایشگاه مسعود داد اونم خوب بود،ولی یه دکتری رفام گفت دوباره تو ابن سینا بده من اونجارو قبول دارم،علاوه بر تحلیل اسپزم،دی ان ای اسپرمم بده.دی ان ای اسپرمش خوب بود خدارو شکر ولی بقیه چیزاش پایین اومده بود.توی دوتا ازمایشگاه قبلی تعدادش بالای 100 میلیون بود،اونجا چهل میلیون تحرکشم افتضاح مورفولوژیشم بد😕😕😕😕

حالا نمیدونم والا.خودم احتمال میدم بخاطر چاق شدنشه.یه جا رو درست میکنیم یه جا دیگمون میلنگه

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜
ازمایشگاه رویان دوسال پیش داد خوب بود،پارسالم ازمایشگاه مسعود داد اونم خوب بود،ولی یه دکتری رفام گفت ...

همسر منم بعد از آی وی اف ناموفق دی ان ای اسپرم داد عددش 25 بود دکتر گفت بده ، واسه همسرت دی ان ایش چند بود یادت هست؟

کلا تعداد و تحرک و مورفولوژی مدام در حال تغییره یه عدد ثابت نداره

چی بگم والا اگه خدا بخواد با بدترین شرایط هم میشه باردار شد

همسر منم بعد از آی وی اف ناموفق دی ان ای اسپرم داد عددش 25 بود دکتر گفت بده ، واسه همسرت دی ان ...

یلدمه نرمال بود عددش یه رقمی بود.ولی تحرکش خیلی پایین بود مورفولوژیش سه بود🤕.شما کجا ازمایش دادین؟

من که امروز یه رگه خون دیدم تو ترشحاتم 😒😒😒استارت پریود اگر خدا بخواد

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

بنظرتون اگه یکی تنبلی تخمدان داسته باشه این دکتر میفهمه؟من باز خل شدم😑اخه نمیدونین دوماه قبل اینکه بیام پیش این دکتر،پیش یه دکتر خوب میرفتم گفت تنبلی تخمدان تو جدیه نیاز ب لاپراسکوپی داری .با اینکه پریودم منظم بود اینو گفت.

بعد این یکی اصلا میگه تخمک گزاری داری وگرنه پریود نمیشدی.چکار کنم من؟بخدا طاقت ندارم

بنظرتون اگه یکی تنبلی تخمدان داسته باشه این دکتر میفهمه؟من باز خل شدم😑اخه نمیدونین دوماه قبل اینکه ...

من لاپراسکوپی کردم یعنی چی جدیده ؟

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
مگه یه هفته به موعدت نمونده؟

اره ، ولی الان حتما دوباره با لکه بینی داره شروع میشه 

من لاپراسکوپی کردم یعنی چی جدیده ؟

جدیده نه جدیه.اخه من دوماه پشت هم hcg زدم ازاد نشد تخمکم.گفت دیواره تخمدانت ضخیمه.نه به اون که پشت هم سونو میکرد نه ب این ک اصن میگه من اعتقاد ندارم

امروز مولودی دختر همسایه که متولد ۷۸بود سه ماه ازدواج کرده بعد دو ماهش بود 😄😄

ای خداااا....میگفتن چرا انقدر زود گفت جلوگیری میکردیم نمی‌دونم چطوری حامله شدم 🙁😄

امروز مولودی دختر همسایه که متولد ۷۸بود سه ماه ازدواج کرده بعد دو ماهش بود 😄😄 ای خداااا....میگفتن ...

من همش فکر میکنم اگه همون اول عروسی اقدام میکردم میشدم.منتها قطعا مامان خوشحالی نبودم چون همش حس میکردم برا خودم وقت نداشتم و زود بوده