2777
2789
عنوان

میم مثل مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 8269 بازدید | 1547 پست
شاید واژنت خشکه ،وسیله رو که گذاشنه داخل زخمش کرده خون اومده

اره واسه همون بود ولی من فکر میکردم این ماه دار و خوردم ترشحاتم بیشتر باشه هنوز خشکم دریغ از یه ذره ترشح 

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

اون ماهی که باردار شدم چند روز مونده به پریود انقدر ترشحاتم زیاد شد باور نکردنی چند ساعت یه بار لباس زیر عوض میکردم ، ولی الان نه ..

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اون ماهی که باردار شدم چند روز مونده به پریود انقدر ترشحاتم زیاد شد باور نکردنی چند ساعت یه بار لباس ...

حالا من دکتر قبلیم یه قرص داده بود گفت برای افزایش رطوبت واژنه.اونو میخورم یه مقدار بهتره اوضاعم.اسمش fertile cm بود.پارسال خریدم 270 تومن.😤الان نمیدونم چنده.این دکتره که اصن نفهمید چیه.کلا با متد جدید قهره😄

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜
من که پررو شدم چون عادت نداشتم توی زندگیم چیزی بخوام و نشه.اصلا هنوزم باورم نمیشه شاید غرور زیاد کار ...

من که در مورد بچه دار شدن انقدر مثبت فکر میکردم ،همیشه فکر میکردم با یه بار اقدام و بدون دردسر مامان میشم ولی برعکس شد

من یک سال بعد از عروسیم هی پریودم عقب میفتاد در حد چهل روز هم شده بودم.بعد یهو صورتم پر از جوش شد چا ...

من اوایل خیییلی خیییلی منظم بودم حتی سر یه ساعت پریود میشدم الان اصلا اونجوری نیستم

من پریودم بعد عمل منظم شد ولی ماه پیش به خاطر چند بار معاینه دکتر لکه بینی پیدا کردم به مدت دو هفته ...

منم هر سری که ازم نمونه میگرفت انقدر بد اسپکلوم رو قرار میداد که بعدش تا دو روز لکه بینی داشتم

حالا من دکتر قبلیم یه قرص داده بود گفت برای افزایش رطوبت واژنه.اونو میخورم یه مقدار بهتره اوضاعم.اسم ...

شما دوباره ماه بعد باید بری پیشش؟به من که گفت شوهرت داروهاشو بخوره سه ماه دیگه دوباره بیا دیگه دارو هم نداد بهم

شما دوباره ماه بعد باید بری پیشش؟به من که گفت شوهرت داروهاشو بخوره سه ماه دیگه دوباره بیا دیگه دارو ...

خب یک ماه از شما عقبترم.من ماه قبل سه بار رفتم و گفت سیکل بعدیت اون دوتا قرصو بخور بیا که شد این ماه. وسط سیکلم رفتم گفت استرادیول هم ماه بعدت بخور بیا.حالا ماه بعد برم مشخص میشه چیه قضیه.من ک حدس میزنم بگه نطفه شوهرم قوی نیست.

ببین ماه پیش که رفتم روز 21 سیکلم بود گفت شوهرت نطفه ش خوبه ولی توی این ترشحات نمیتونه حرکت کنه.به شما هم اول همینو گفت یا از اول گفت خوب نیست.؟من حس میکنم بعد ازینکه ترشحات من خوب بشه میگه پس اشکال از حرکت اسپرم بود،

من که در مورد بچه دار شدن انقدر مثبت فکر میکردم ،همیشه فکر میکردم با یه بار اقدام و بدون دردسر مامان ...

پس منو چی میگی؟کاملا مطمئن بودم تا بخوام میشه.هنوزم باورم نمیشه

الهی آمین عزیزم شما به چه زبونی این جمله رو نوشتی؟

کدوم جمله رو ؟

این ماه علائمی که مربوط به بارداری باشه نداری؟

نه هیچی ماه های پیش یه سینه درد داشتم این ماه که انگار سن بلوغ نرسیدم 🤭

منم هر سری که ازم نمونه میگرفت انقدر بد اسپکلوم رو قرار میداد که بعدش تا دو روز لکه بینی داشتم

به خاطر فلزی بودنش اون پلاستیکی ها اینجور نبود

حالا من دکتر قبلیم یه قرص داده بود گفت برای افزایش رطوبت واژنه.اونو میخورم یه مقدار بهتره اوضاعم.اسم ...

از کی باید خورد تا کی این قرص رو ؟