2777
2789
عنوان

میم مثل مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 8269 بازدید | 1547 پست
پس همون درسته که بگیم اینا بهش فکر نمیکنن و میشه ما روی این موضوع زوم کردیم و نمیشه🙍 اصلش اینه همه ...

دقیقا همینه اونا انقدر مشکلات دارند بعد تنها چیزی که بهش فکر نمیکنن بارداریه هیچ ذوقی هم ندارند بچه دار شن اصلا کلا سقف زندگی رو تا یه حدی بیشتر نمیبینن به شرایط فعلی راضی هستن فکر میکنن که حتما لایق این موضوع هستن استرس ندارن ، مثلا تو آفریقای جنوبی با اون همه وضع وخیم تغذیه و بهداشت بارداری راحتی دارند به خاطر اینه که اصلا بهش فکر نمیکنن ، یهو شکمشون میاد بالا میفهمن ، ترشحات تخمک گذاری دارن یا نه درد تخمدان دارند یا نه 😄 اینا سوسول بازیا مال ماست ، وگرنه اوناهم سیستم بدنیشون عین ماست یه خالق خلق کرده ، هرچی میکشیم از فکر و خیال.؟

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها شما پریوداتون منظمه؟ واسه من حدودا یک سالی میشه شایدم بیشتر خیلی بهم ریخته 3. 4 روز اینور اونور میشه در صورتی که قبلش عینه ساعت منظم بود

الانا که پریودم میشم از 3 . 4 روز قبلش همش لکه بینی دارم تا خونریزیم شروع شه ولی قبلا اصلا اینطوری نبودم همون روز موعدم خونریزیم شروع میشد

یه دکتر بهم گفت تخمدانت ضعیفه

دقیقا همینه اونا انقدر مشکلات دارند بعد تنها چیزی که بهش فکر نمیکنن بارداریه هیچ ذوقی هم ندارند بچه ...

دقیقا

باید رو خودمون کار کنیم این موضوع رو از فکر و ذهنمون دور کنیم، هر چی بیشتر بهش فکر کنیم خواستمون ازمون فاصله میگیره و دورتر میشه باید رهاش کنیم

من از آخرین باری که کاچی خوردم فکر کنم 4،5 سال میگذره😯

من ۴_۵ ساعت پیش😂😂

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
پنج تا قد و نیم قد چقدرم ناز 

میداد به اونایی که بچه ندارن😒 بیچاره بچه ها چه زندگی ای دارن....

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
بچه ها شما پریوداتون منظمه؟ واسه من حدودا یک سالی میشه شایدم بیشتر خیلی بهم ریخته 3. 4 روز اینور اون ...

من مجردیم منظظظم سر ساعت

ولی ازدواج کردم چ تحرک ندارم تنبلی تخمدان گرفتم قرص کمکی میخورم

دقیقا همینه اونا انقدر مشکلات دارند بعد تنها چیزی که بهش فکر نمیکنن بارداریه هیچ ذوقی هم ندارند بچه ...

من که پررو شدم چون عادت نداشتم توی زندگیم چیزی بخوام و نشه.اصلا هنوزم باورم نمیشه شاید غرور زیاد کار دستم داد....

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜
بچه ها شما پریوداتون منظمه؟ واسه من حدودا یک سالی میشه شایدم بیشتر خیلی بهم ریخته 3. 4 روز اینور اون ...

من یک سال بعد از عروسیم هی پریودم عقب میفتاد در حد چهل روز هم شده بودم.بعد یهو صورتم پر از جوش شد چاق شدم انقدر خنگ بودم نفهمیدم اینا علائم پلی کیستیکه.دیگه دکتر پوست که رفتم بهم گفت سونو بده و دیدم بله پلی کیستیک شدم.همش هم بخاطر استرسهای اول زندگی بود.بعدش چندماه دارو خوردم خوب شدم ولی همچنان پلی کیستیکم اما پریودم منظمه.هرچند دوبار سونو کردم تخمک ازاد نکرده بودم نمیدونم پس چجوری منظمه🤔🤔این لکه بینی که میگی من پارسال تجربه کردم همش هم بخاطر استرس بود.انقدررررر نزدیک موعدم هیجان و استرس میکشیدم وقتی خون پریود میدیدم شوکه و ناراحت میشدم اصلا بند میومد خیلی کم لکه میشد تاااا باز بشه طول میکشید.ولی الان شکر خدا با واقعیت کنار اومدم خودش مثل بچه خوب میاد😄

دوستان امروز مولودی بودم برای همگی دعا کردم.ب خدا گفتم تا حالا گره ای تو زندگیم نبوده که باز نکنی مگه چقدر بد شدم که این گره انقدر کور شده.....امیدوارم بزودی گره از کار هممون باز بشه و بی دردسر مامان بشیم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

دوستان امروز مولودی بودم برای همگی دعا کردم.ب خدا گفتم تا حالا گره ای تو زندگیم نبوده که باز نکنی مگ ...

جان دلم دعای قشنگت رو آمین میگیم ⁦♥️⁩⁦♥️⁩🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ریا نباشه الان سر نماز با خدا حرف میزدم واسه همتون دعا کردم از خدا خواستم به پایان برسونه این انتظار..😢

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
من که پررو شدم چون عادت نداشتم توی زندگیم چیزی بخوام و نشه.اصلا هنوزم باورم نمیشه شاید غرور زیاد کار ...

راست میگی شاید فکر میکردیم نشد نداره....

من پریودم بعد عمل منظم شد ولی ماه پیش به خاطر چند بار معاینه دکتر لکه بینی پیدا کردم به مدت دو هفته قبل پریود 😣😣😣این ماه معاینه نشدم ندارم خداروشکر....شمارش معکوس واسه من شروع شده تا پریود 

من پریودم بعد عمل منظم شد ولی ماه پیش به خاطر چند بار معاینه دکتر لکه بینی پیدا کردم به مدت دو هفته ...

شاید واژنت خشکه ،وسیله رو که گذاشنه داخل زخمش کرده خون اومده