2777
2789
عنوان

میم مثل مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 8269 بازدید | 1547 پست
من یه مددجو داشتم که پشت. سر هم باردار میشد ، اه در بساط نداشتن تغذیه درست نداشت کتک میخورد از شوهرش ...

اخی مشاوری شما؟

اتفاقا در همین حدی که اینجا باهات اشنا شدم و آرومی و مهربونیت خیلی هم این شغل بهت میاد🙂

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜

اره بابا منم موندم توی تقسیم روزی خدا.بدتر از اون مرد معتاد،اونایی ان که میگن ب ما تجاوز شده و حامله میشن😐🙄

ما که همه چیو امتحان کردیم میخوای شوهرمونو معتاد کنیم شاید نتیجه داد😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از آخرین باری که کاچی خوردم فکر کنم 4،5 سال میگذره😯

من ماه پیش توی پذیودم تقریبا هرروز خوردم قشنگ زده شدم اسمش میاد حالم بد میشه دیگه😑

اخی مشاوری شما؟ اتفاقا در همین حدی که اینجا باهات اشنا شدم و آرومی و مهربونیت خیلی هم این شغل بهت م ...

قربونت برم نه مددکار هستم ، مددکار حمایت از تحصیل کودکان کار

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
چند تا بچه داشت؟

پنج تا قد و نیم قد چقدرم ناز 

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
اره بابا منم موندم توی تقسیم روزی خدا.بدتر از اون مرد معتاد،اونایی ان که میگن ب ما تجاوز شده و حامله ...

دکتر میگفت تغذیه تو باروری اهمیت نداره من همش یاد اینا میوفتم

اره بابا منم موندم توی تقسیم روزی خدا.بدتر از اون مرد معتاد،اونایی ان که میگن ب ما تجاوز شده و حامله ...

اینایی که تو سومالی مناطق جنگی هستند استرس حمله هوایی دارند ، هم حامله میشن 😄بعد میگن استرس باعث ناباروری میشه ،

یکی دیگه بود که بهش گفته بودیم با شرایط خاصی که همسرت داره باردار. نباید بشی ، شده بود میگفت از ختم اومده بودیم خوابیده بودم نفهمیدم چیشد که شد دیگه سر ماه باردار بود😄🤔🤔🤔 

پس همون درسته که بگیم اینا بهش فکر نمیکنن و میشه ما روی این موضوع زوم کردیم و نمیشه🙍

اصلش اینه همه دیر یا زود باردار میشن ولی خب ما دوس داریم سریعتر نتیحه بگیریم و داریم فشار میاریم روی این قضیه.اتفاقا داشتم ب همین فکر میکردم.من اون سه سالی که نمیخواستم،همیشه ببخشید ترشحات کشدار و تخمک گزاری داشتم و میدیدم انقدر ک زیاد بود همیشه هم مرطوب بودم.ولی این دو سال که هی منتظر علائم تخمک گزاری ام خیییلی کم پیش اومده که ببینم و اکثرا محیط واژنم خشکه😐

پس همون درسته که بگیم اینا بهش فکر نمیکنن و میشه ما روی این موضوع زوم کردیم و نمیشه🙍 اصلش اینه همه ...

واااای منم زمان مجردیم انقدر ترشخات تخمک گذاری داشتم الان به قول شما خشکه خشکم. برهووووت  اصن یه وضعی

واااای منم زمان مجردیم انقدر ترشخات تخمک گذاری داشتم الان به قول شما خشکه خشکم. برهووووت   &nbs ...

پس شماهم مثل من هستین من هم همینطور شدم