2777
2789
عنوان

میم مثل مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 8269 بازدید | 1547 پست
عه پس باهمیم نه بابااااا من هیییییچ علائمی ندارم هیچیه هیچییییاااا فقط نزددیک پریودم که میشه چونم ...

چطور منو با یه اقدام میگین باردار میشی خودتون چند بار اقدام. داشتین میگین پریود خر تو راهه :-D. خدارو چه دیدی یهو همه این ماه مادر شدیممممممم

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
این روزها خیلی دلتنگم ،برای کودکی که هنوز مال من نیست ، برای کودکی که شاید هیچ گاه متولد نشود ؛ برای ...

چقدرر قشنگ بود😢😢😢😢😢😢😢😢😢.واقعا بچه دار شدن توی این شرایط افتضاح،خودخواهیه ولی چه میشه کرد با غریزه مادری نمیشه جنگید😥

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوووف من نزدیک پریودم اشتهام ده برابر میشه یعنی هرررر چی میخورم سیر نمیشم و شبا کف دست و پام به شددد ...

من توی این دوسال فقط روز بیستم یه کمردرد دااااغون پریودی میگرفتم که دیگه تکرارش باعث شد بفهمم ینی این ماه هم خبری نیست.ولی ماه پیش روز بیستم کمرم درد نگرفت خیلی عجیب بود گفتم با خودم لابد خبری شده که دیدم زااااارت بابا😂😂😂

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜
من توی این دوسال فقط روز بیستم یه کمردرد دااااغون پریودی میگرفتم که دیگه تکرارش باعث شد بفهمم ینی ای ...

😂😂😂😂 ذارت بابا رو خیلی باحال گفتی

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
مرسی عزیزم 💓 خوش آمدی ...به سلامتی بیشتر انتظار نمی‌کشی عزیزم ... توکل به خدا ، دقیقا من هم این ما ...

کاچی شوهر رو تا کِی باید بدیم؟😩

بش مزه اومده! دیشب یه مقداری مونده بود واسه مهمونا آوردم نوشجان کردن. اونا که رفتن یهووووو گفت کاچی تموم شده؟😑😑

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
کاچی شوهر رو تا کِی باید بدیم؟😩 بش مزه اومده! دیشب یه مقداری مونده بود واسه مهمونا آوردم نوشجان کر ...

عزیزم شوهر تا هروقت خواست بخوره 😄 دشواری نداره، یادت گفتم شوهرم عشق کاچی تا بوش میاد میگه مال من؟

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

من یه مددجو داشتم که پشت. سر هم باردار میشد ، اه در بساط نداشتن تغذیه درست نداشت کتک میخورد از شوهرش که معتاد بود ولی تند تندم حامله میشد 🙁🙁...اصلا علم پزشکی رو زیر سوال برد بود ...شوهرشم نه تغذیه داشت نه بدن سالمی داشت اعتیاد داشت 🤪...اخر سر با همسرش حرف زدیم گفتین برادر من بیا لوله های زنتو ببند انقدر نه خودتو درگیر کن نه مارو ...لوله هاشو بست...

بعضی وقتها بهش فکر میکنم میگم چطوری اخه ممکن ...🤔🤔🤔

کاچی شوهر رو تا کِی باید بدیم؟😩 بش مزه اومده! دیشب یه مقداری مونده بود واسه مهمونا آوردم نوشجان کر ...

عشقم خیلی خودتو درگیر کاچی کردیا!!😂

هر مقدار و هر روزی بدی بخوره ضرر نداره 

من یه مددجو داشتم که پشت. سر هم باردار میشد ، اه در بساط نداشتن تغذیه درست نداشت کتک میخورد از شوهرش ...

مردم با باد پتو حامله میشن! اون وقت ما هر شب اون تو سیل راه میندازیم خبری نیست و همچنان اندر خم یه کوچه ایم😬

عزیزم شوهر تا هروقت خواست بخوره 😄 دشواری نداره، یادت گفتم شوهرم عشق کاچی تا بوش میاد میگه مال من؟

دشواریش گردن منه😂😂

اونروز خیلی خسته شدم چ موادش رو باید آسیاب میکردم. الآن آماده دارم راااااحت شدم

من یه مددجو داشتم که پشت. سر هم باردار میشد ، اه در بساط نداشتن تغذیه درست نداشت کتک میخورد از شوهرش ...

چند تا بچه داشت؟

عشقم خیلی خودتو درگیر کاچی کردیا!!😂 هر مقدار و هر روزی بدی بخوره ضرر نداره 

واسه خودم درست کردم چ پریود بودم

بوش بهش خورد خوشش اومد مث قحطی زده ها پرید نصف کاسه منو خورد😢

بعدآ که تموم شده مهمونا رفتن دنبال کاچی میگرده😑😑

مردم با باد پتو حامله میشن! اون وقت ما هر شب اون تو سیل راه میندازیم خبری نیست و همچنان اندر خم یه ک ...

😂😂😂😂😂😂