2777
2789
عنوان

میم مثل مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 8256 بازدید | 1547 پست
امشب خیلی حالم خوش نیست ...تولد بودم بچه های دختر خالم .....بغلشون کردم کنار کیک عکس گرفتم ، تو حال ...

چقققققدررررر بی فکر و ملاحظه!

همیشه به آدم حرف میزنن!! من با اینکه اقدامی نداشتم و ۳ساله ازدواج کردم و بچه ندارم و خودددددددم نخواستتتتتتتم همه ش تیکه میندازن بهم

درکت میکنم. خدا بهشون رحم کنه تقاص دل شکسته ی ما رو ندن!

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
کممممممک😢 عزیزم دیروز کاچی خوردم پریودم بند اومد😐 عادیه؟ الآن فقط لک دارم

اره دیگه 🤭اخرشه 

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم دوم مردادم.خیلی زود گشنم میشه فکر کنم رشد بچه م خیلی سریعه 😂😂

قبلا سینه درد داشتم اون سینه دردم ندارم 🤭🤭

فقط خیلییییی داغممم 🤔🤔همین 

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
قبلا سینه درد داشتم اون سینه دردم ندارم 🤭🤭 فقط خیلییییی داغممم 🤔🤔همین 

من دوماه پیش که لتروزول خورده بودم سه تا فولی داشتم ینی گرررر گرفته بودم از داغی بدنم اتیش بود.ولی تنها ماهی بود ک همچین حسی داشتم

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜
من دوماه پیش که لتروزول خورده بودم سه تا فولی داشتم ینی گرررر گرفته بودم از داغی بدنم اتیش بود.ولی ت ...

من تقریبا هر ماه همینجوری هستم ، گر گرفته ....

من تقریبا هر ماه همینجوری هستم ، گر گرفته ....

من که شکمم همیشه سرده مدام کمربند پشمی میبندم الان تو تابستون کلافه میشم ولی انجام میدم.بادکش رحم و تخمدان هم میرم ولی تغییر خاصی نکردم

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜

استارتر تاپیکت انرژی مثبت داره حس خوبی بهم داد😊. ضمنا منم یک عدد اقدامیم در ماه ششم انتظارم البته میتونم بگم غیر از اردیبهشت هیچ ماهی اقدام درست درمون و به موقع نتونستیم داشته باشیم😐 این ماهو با کلی امید و آمادگی و کیت و دماسنج و..... شروع کردم درست روزی که رسیدیم به کیت دو خط و ... شوهرم مریض شد حال نداش خودشو تکون بده چه برسه.... هیچی دیگه فقط روز ۱۱ و ۱۷ شد که هیچکدوم تو روزای بدردبخور نبود. خلاصه کلی حالم گرفته شد. پیش بسوی ماه هفتم😏

خدایا منو برای بار دوم لایق مادر شدن بکن🙏🙏
استارتر تاپیکت انرژی مثبت داره حس خوبی بهم داد😊. ضمنا منم یک عدد اقدامیم در ماه ششم انتظارم البته م ...

مرسی عزیزم 💓 خوش آمدی ...به سلامتی بیشتر انتظار نمی‌کشی عزیزم ...

توکل به خدا ، دقیقا من هم این ماه شوهرم مریض شد نزدیک تخمک گذاری فقط یه بار نزدیکی داشتم 😄 این همه هم کاچی بهش دادم خورد ....توکل به خدا ببینیم خدا چی میخواد

من که شکمم همیشه سرده مدام کمربند پشمی میبندم الان تو تابستون کلافه میشم ولی انجام میدم.بادکش رحم و ...

من میگم خواست خداست همه چی ....کافیه اراده کنه ...چند روز پیش با خدا درد دل میکردم میگفتم تو که انقدر قادری که دریا رو برای موسی شکافتی ، آتش رو بر ابراهیم گلستان کردی ....

برات کاری نداره که یه نخودی کنجدی لوبیایی  عدسی بکاری تو دلمون ......هی ما صبوری میکنیم تو هم هی کشش میدی 😒😐😐😐

این روزها خیلی دلتنگم ،برای کودکی که هنوز مال من نیست ، برای کودکی که شاید هیچ گاه متولد نشود ؛ برای مادر گفتن هایی که شاید هیچ وقت نشنوم.

این روز ها زیاد برایت دلتنگ میشوم، برایت لباس انتخاب میکنم، شعر مینویسم، لالایی میخوانم و کتاب های روانشناسی کودک میخوانم . 

نمیدانم چرا انقد نبودنت دلتنگم میکنم ، وقتی هنوز حتی وجودت را حس نکردم ، وقتی که هنوز، مسیر زندگی و سرنوشتم مشخص نیست ، وقتی که ممکن است هیچ گاه تو به وجود نیایی و من هیچ گاه مادر نشوم . خودم هم نمیدانم چرا دلتنگ میشوم ، برای دستهای کوچکت که صورتم را لمس کند ، بغلم کند و شبها که بیدار میشوی به دنبال بوی تنم پیدایم کنی و شیره جانم را بنوشی. 

ولی این روز ها دلتنگم ، شاید خودخواهی من است که عاشق مادر شدنم و میخواهم تورا به دنیا بیاورم ، به دنیایی که خودم دل خوشی از آن ندارم ، شاید خودخواهی بزرگی باشد که چون حس مادری را دوست دارم ، آرزوی تورا دارم ، اما دلتنگم . 

شاید حتی روزی که به دنیا آمدی من نباشم که این حرف ها را در گوشت زمزمه کنم ، شاید به دنیا آمدنت همزمان با مرگ من شود ، و تو بدون من  سیاهی این دنیا را تجربه کنی ، اما میخواهم مرا ببخشی ، مرا برای این دلتنگی خودخواهانه ببخشی ! 

اگر روزی که نبودم از اینجا گذر کردی بدان مادری داشتی که قبل از آمدنت عاشقت بود و تا آخر دنیا هم عاشقت خواهد ماند. 

مرسی عزیزم 💓 خوش آمدی ...به سلامتی بیشتر انتظار نمی‌کشی عزیزم ... توکل به خدا ، دقیقا من هم این ما ...

حتما حکمتی توشه که خدا دقیقااا تو اون روزا مریضشون کرده احتمالا اسی هاشون کج کله بوده خدا نخواسته لقاحی اتفاق بیفته😂

مرسی عزیزم ایشالا همه منتظرا زودی مامان شن ماهم قاطی اونا🙏

خدایا منو برای بار دوم لایق مادر شدن بکن🙏🙏
حتما حکمتی توشه که خدا دقیقااا تو اون روزا مریضشون کرده احتمالا اسی هاشون کج کله بوده خدا نخواسته لق ...

اره واقعا ....ببینیم چی پیش میاد 😘😘خدا کریم

بچه ها اون موقع که باردار شدم یادش بخیر یه گروه آیو ای تشکیل دادیم تو ت ل گ ر رام با بچه های نی نی سایت ده نفر بودیم شش نفرمون تو یه ماه باردار شدیم 😍😍😍انقدر خوب بود چند روز یه بار یه هورا میومد تو گروه مامان شدمممم 😄😄😄 الان همشون زایمان کردن ...

انشالله اینجا همه خیر باشه همه باهم یه هورا بکشیممم 😍😍

منم حدودا سی و یکم عزیزم ...برای هم دعای خیر کنیم .......به امید مادر شدن هممون ...🙏🙏💖 علائمی دار ...

عه پس باهمیم

نه بابااااا من هیییییچ علائمی ندارم هیچیه هیچییییاااا

فقط نزددیک پریودم که میشه چونم جوش میزنه الانم طبق روال هر ماه دو تا جوش درآورده رو چونم 😑😑😑😑این جوشا نشون دهنده اینه که پریود خره تو راهه😤😤

منم دوم مردادم.خیلی زود گشنم میشه فکر کنم رشد بچه م خیلی سریعه 😂😂

اوووف من نزدیک پریودم اشتهام ده برابر میشه یعنی هرررر چی میخورم سیر نمیشم و شبا کف دست و پام به شدددت داغ میشه