2777
2789
عنوان

میم مثل مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 8256 بازدید | 1547 پست

استارتر الآن کاچی درست کردم

خدا خیرت بده کلی خندیدیم با شوهرم😂😂😂 بش میگفتم ببین چیییییی درست کردم ععالیه بخوری میزایی😂 گفت تو که وضعت قرمزه و باردار نیستی😐 گفتم نننننهههه یه چی هست انقد خوووووبهههه بخوری تو میزایی😁

ترکیده بود از خنده😂😂

خداییش خوشمزه هم شده بود. دستت درد نکنه بابت دستور

الان شوهرم لباس پوشید بره بیرون پرسیدم کجا میری؟ گفت آاااااای دارم میرم بزایم😂😂😂 (داشت میرفت نون بخره)

به حق همین روزای عزیز و امام رضا و جد سید به همه تون یکی یه دونه نی نی سالم و صالح بده. من بیشتر از خودم واسه شماها نگران و ذوق دارم

مامان بشین خاله بشم ازتون😍

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
استارتر الآن کاچی درست کردم خدا خیرت بده کلی خندیدیم با شوهرم😂😂😂 بش میگفتم ببین چیییییی درست کرد ...

نوش جونت باریکلا به همتت لوبیای تاپیک 😘😘😘😘😘😘

انشالله دعای قشنگت به خودت برگرده

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تو رو خدا واسم خیلی دعا کن من خیلی ارادت دارم به آقا. همه ی زندگیم مدیونم بهش. حتی همسرم هم هدیه ی ...

امام رضا پشت پناهت 😘😘😘😘

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم تو بیشتر از ما حق داری .تروخدا توی مولودیتون برای منم دعا کن.من عقدم توی حرم امام رضا،روز تولد ...

عزیزم ..... دعا میکنم واستون چراغ خونتون روشن شه به زودی یه کنجد کوچولو بیاد تو دلتون ...😘😘😘😘😘😘😘😘یا علی ابن موسی رضا فرجی 🙏

امشب خیلی حالم خوش نیست ...تولد بودم بچه های دختر خالم .....بغلشون کردم کنار کیک عکس گرفتم ، تو حال خودم نبودم یک سالشونه ....امشب ده نفر فقط گفتن چرا بچه نمیاری بهت میاد دو قلو ، پیر میشی سنت بالاست ، خدا روزیشو میده ، تو هم بزا کادو بیارن واسه بچت ، اصلا تولد بهم زحرمار کردن 😔....بچه منم می موند الان دو ماهشون بود 😢😢 هیچ کسی از دلم خبر نداره....اولا ناراحت نمی‌شدم ولی حالا دیگه ظرفیتم کم شده دلم نازک شده با یه تقه میشکنه، ادم واقعا چقدر میتونه خودشو قوی نشون بده ....اگر قرار سالهای زیادی طول بکشه خدا خودش صبرشو بهم بده آرامش بده ....

دیگه دلم نمیاد هیچ بچه ای رو تو مهمونی بغل کنم ......کاش مردم یاد میگرفتن شاید طرف بچه داشت نمونده یا بچش نمیشه وگرنه کی بدش میاد میوه ی دلشو نبینه ....نپرسن ، همین پرسیدنا ادمو تو چند ثانیه پیر می‌کنه ....حال دلم خراب ..😔...سر درد دارم 😢

مرسی که به یادمونی دوستم   دعا کن خدا این انتظارو تموم کنه بهمون نی نی سالم بده    

الهی آمین 😭😔😔 ای خدا نظری کن .....ما قول میدیم مامان خوبی شیم😔

امشب خیلی حالم خوش نیست ...تولد بودم بچه های دختر خالم .....بغلشون کردم کنار کیک عکس گرفتم ، تو حال ...[/QUOTE]

[QUOTE=96900287]امشب خیلی حالم خوش نیست ...تولد بودم بچه های دختر خالم .....بغلشون کردم کنار کیک عکس گرفتم ، تو حال ...

اه خدا بگم چیکارشون کنه کوفت ادم میکنن یه مهمونیو.منم تجربشو دارم.فکر کن یکیشون از فامیل شوهرم جلو همه گفت خب چندسال جلوگیری کنین همین میشه دیگه سخت بچه دار میشین😐😳😳😳😳من ینی کارد میزدی خونم در نمیومد انقدر دلم شکست جلو اونهمه ادم.منم خیلی با بچه ها کیف میکردم اونا هم منو دوس دارن ولی تازگی دیگه جلو خودمو میگیرم که دهن اینا هم بسته بشه هی نگن خودت یه دونه بیار.

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜
امشب خیلی حالم خوش نیست ...تولد بودم بچه های دختر خالم .....بغلشون کردم کنار کیک عکس گرفتم ، تو حال ...

عزیزم من کاملا حس و حالتو درک میکنم ، خودم 4 ساله دارم میکشم هزار جور دوا درمون کردم نشده تا حالا😭واقعا موندم تو کار خدا مگه ما چیز بدی ازش میخوایم که هنوز نداده😭دل منم بدجور شکسته ولی فقط باید تو این راه صبوری کرد ، من خودم یه وقتایی انقدر کم میارم ....

امیدوارم خدا یه نگاهی به دل ما منتظرا کنه 😭 ایشالا که به حق پهلوی شکسته خانم فاطمه زهرا همه منتظرا دامنشون سبز شه یه بچه سالم و صالح نصیب همه ما منتظرا شه😭درد سختیه خیلی سخت...امیدوارم همه این روزا خاطره شن و با اومدن فسقلیامون همه این روزا رو فراموش کنیم

عزیزم من کاملا حس و حالتو درک میکنم ، خودم 4 ساله دارم میکشم هزار جور دوا درمون کردم نشده تا حالا😭و ...

انشالله زودی مادر شی......امام رضا بهمون عیدی میده ...کریمه 😢

اه خدا بگم چیکارشون کنه کوفت ادم میکنن یه مهمونیو.منم تجربشو دارم.فکر کن یکیشون از فامیل شوهرم جلو ه ...

بعضی از ادمها راحت همه چیزو بدست میارن بعضی هم مثل ما .....

حکمتش چیه خدا عالمه...

عزیزم من کاملا حس و حالتو درک میکنم ، خودم 4 ساله دارم میکشم هزار جور دوا درمون کردم نشده تا حالا😭و ...

کی موعد پریودت هست ؟ این ماهم اقدام کردی؟

آره اقدام که کردم ولی دکتر اونجوری گفت که وضعیت اسپرما داغونه دیگه هیچ امیدی به این ماهم ندارم 30 ا ...

منم حدودا سی و یکم عزیزم ...برای هم دعای خیر کنیم .......به امید مادر شدن هممون ...🙏🙏💖 علائمی داری؟

نوش جونت باریکلا به همتت لوبیای تاپیک 😘😘😘😘😘😘 انشالله دعای قشنگت به خودت برگرده

کممممممک😢

عزیزم دیروز کاچی خوردم پریودم بند اومد😐 عادیه؟

الآن فقط لک دارم

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔