2777
2789
عنوان

میم مثل مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 8256 بازدید | 1547 پست
😄😄😄نه بابا انقدر بدنم یوبس ...دوسال هر ماه یه هفته نزدیکی پر قدرت داشتیم نشد .. این سری که مریضم ...

حالابا همون یه دفعه باردار شده باشی حمله کنیم بهت!! داغوووونمون کردی از بس گفتی این ماه فقط یه بار بوده و فلان

اگه بخواد بشه بصورت گرده افشانی و بلوتوثی هم میشه! همونطور که خیلی از مامانا بچه نمیخواستن و با کلی دستگاه و قرص و جلوگیری و.... ناخواسته(خداخواسته) باردار شدن.

راستی.... گفتی کاچی رو تا چندم پری بخورم؟ امروز ۴ پری هست (این ۴روز گرمی و خرما زیاد خوردم ولی کاچی نه😩)

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من دقیقا مشکلم اینه که نمیدونم کی ازاد میشن.اصلا ازاد میشن یا نه

وای وای منم یه مدت خییلی درگیر این آزادیشون بودم😩هر چی فکر کنی بهش بخدا بدتره

یه بار وسط سیکلت برو سونو ببین وضعیت فولیکولت چطوره

حالابا همون یه دفعه باردار شده باشی حمله کنیم بهت!! داغوووونمون کردی از بس گفتی این ماه فقط یه بار ب ...

🤭🤭🤭🤭🤭

من که از خدام ولی خوب خیلی امیدوار نمیشم که بخور تو ذوقم 😄 همون سر بارداری اولم انقدر ذوق مرگ شدم بسه 😔😔؟

ولی خوب ادم به امید زندس 

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
حالابا همون یه دفعه باردار شده باشی حمله کنیم بهت!! داغوووونمون کردی از بس گفتی این ماه فقط یه بار ب ...

کاچی رو تا قبل اینکه پریودت تموم شده بخور

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
من میخواستم کیت بخرم این ماه😐 چجوری بفهمم کِی تخمک بلا آزاد شده؟

از اولین روز پریودت چهارده روز بیا عقب دوروز قبل و بعدش نزدیکی کن 

حتمااااا وای من چقدر برات ذوق دارم اقدام اولی هستی ایشالا که زود مامان شی😉

اره مثل کلاس اولی ها می مونه 😄

اقدام اولی به حق امام رضا که منتظر نمی مونه🙏🙏🙏 تولد امام رضا مادرشوهرم مولودی داره واسه همتون دعا میکنم ‌

اتفاقای خوب درست زمانی رخ میده که انتظارشو نداری😎 بشین از الان دنبال اسم بگرد از ما گفتن بود😁

کافیه خدا اراده کنه......

مرسی که دلگرمی میدین

حتمااااا وای من چقدر برات ذوق دارم اقدام اولی هستی ایشالا که زود مامان شی😉

واسم دعا کن تولوخودا😢

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
کاچی رو تا قبل اینکه پریودت تموم شده بخور

تموم شد دیگه نخورم؟

اِی وااااااای من الآن ۴پریوم که

اره مثل کلاس اولی ها می مونه 😄 اقدام اولی به حق امام رضا که منتظر نمی مونه🙏🙏🙏 تولد امام رضا ماد ...

تو رو خدا واسم خیلی دعا کن

من خیلی ارادت دارم به آقا. همه ی زندگیم مدیونم بهش. حتی همسرم هم هدیه ی امام رضا هست

منو یادت نره!

🤭🤭🤭🤭🤭 من که از خدام ولی خوب خیلی امیدوار نمیشم که بخور تو ذوقم 😄 همون سر بارداری اولم انقدر ذ ...

عزیزم تو بیشتر از ما حق داری .تروخدا توی مولودیتون برای منم دعا کن.من عقدم توی حرم امام رضا،روز تولدش بود چه روز خوبی بود کاش امام رضا دستامو خالی نزاره😢😢😢

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜
اره مثل کلاس اولی ها می مونه 😄 اقدام اولی به حق امام رضا که منتظر نمی مونه🙏🙏🙏 تولد امام رضا ماد ...

مرسی که به یادمونی دوستم  دعا کن خدا این انتظارو تموم کنه بهمون نی نی سالم بده