2777
2789
عنوان

میم مثل مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 8256 بازدید | 1547 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تو کمکاری نکن دختر!😂 والا قبلا یه دکتر میرفتم میگفت اقدام یه شب درمیون😬😬😬

من به دکتر گفتم کی اقدام کنم گفت هر وقت شد حوصله داشتی حول و حوش تخمک گذاری باشه بهتره ، از کار خودش خیلی مطمئن که تأکید نمیکنه حتما یه شب در میون باشه 

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
مال ما هم که فعلا تحرکشون در حد حلزون فلج مادرزاده😂😂

عزیزم 😄😄مال من که کج کولن میخورن به در دیوار 

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
آی بزنه و این ماه حامله شده باااشی😁😁

😄😄😄نه بابا انقدر بدنم یوبس ...دوسال هر ماه یه هفته نزدیکی پر قدرت داشتیم نشد ..

این سری که مریضم بوده حوصله هم نداشته یه بارم بوده 😁باید با حقیقت کنار اومد

خدا خودش شاهده چقدر دارم تلاش میکنم،هم تغذیه هم مالی هم جسمی هم روحی

میدونم چی میگی و میفهممت ..... حتما خیری توشه که ما نمیدونیم

اره واقعا...... بعد از اقدام دوباره دنبال علائم هستیم 😄 یه همچین مامانای پیگیری هستیم  بچه ها ...

توکل به خدا 

دیگه خودش داره میبینه چقدر تلاش میکنیم و چقدر سختی میکشیم امیدوارم به هممون تا آخر سال یه حال اساسی بده 

😄😄😄نه بابا انقدر بدنم یوبس ...دوسال هر ماه یه هفته نزدیکی پر قدرت داشتیم نشد .. این سری که مریضم ...

اتفاقای خوب درست زمانی رخ میده که انتظارشو نداری😎

بشین از الان دنبال اسم بگرد از ما گفتن بود😁

اتفاقای خوب درست زمانی رخ میده که انتظارشو نداری😎 بشین از الان دنبال اسم بگرد از ما گفتن بود😁

راست میگی دقیقا وقتی فکرشو نمیکنی میشه

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜
من به دکتر گفتم کی اقدام کنم گفت هر وقت شد حوصله داشتی حول و حوش تخمک گذاری باشه بهتره ، از کار خودش ...

من دقیقا مشکلم اینه که نمیدونم کی ازاد میشن.اصلا ازاد میشن یا نه

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜
بچه ها من سه تا کیت توی خونه داشتم گفتم بزار بزنم ،روز دکتر زدم که فقط یه خط شد،دیروز که هفدهم سیکلم ...

آره یه خانومه میگفت ۹م پریودی تخمک گذاری کردم و با اینکه سیکلش ۲۸روزه بوده

آزاد شدن تخمک اصلآ دقیق نیس ممکنه دیرتر آزاد کنی

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
واااای یعنی کی میتونه اولین مامان تاپیک باشه؟!!😆😆

اونی که اول مامان میشه تا مامان شدن بقیه دعا کنه. قبوله؟

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
به کیت اعتماد نکن عزیزم من یه سری گذاشتم دو خط پر رنگ شد یازدهم پریودم بعد هفته بعد رفتم سونو ببینم ...

من میخواستم کیت بخرم این ماه😐 چجوری بفهمم کِی تخمک بلا آزاد شده؟