2777
2789
عنوان

میم مثل مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 8256 بازدید | 1547 پست
عزبزم هنوز گروه تل هست یا نابودش کردی؟😁

هسسسسسسست

فقط من و استارتر😐

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یادم نیس😂احتمالا همون راجع ب فیل ترشکن بود

گفتم teleDR نصب کنی

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔

نه گویا دیگه نیس😂😂 الآن حذف کرد

همین الان ترکوندمش 😄

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

بچه ها من سه تا کیت توی خونه داشتم گفتم بزار بزنم ،روز دکتر زدم که فقط یه خط شد،دیروز که هفدهم سیکلم بود خط دومش کمرنگ شد،امروز پررنگ تر شد ولی بازم همرنگ خط بالاییش نیست😐ینی چی؟ مگه ادم انقدر دیر تخمک گزاری میکنه؟

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜
بچه ها من سه تا کیت توی خونه داشتم گفتم بزار بزنم ،روز دکتر زدم که فقط یه خط شد،دیروز که هفدهم سیکلم ...

من کلا زیاد از کیت اینا سر در نمیارم ولی اگه سیکلت طولانیه امکانش هست که تخمک گذاریت دیر باشه

تو از بعد پریودت تا نزدیک پریودت یه شب در میون نزدیکی داشته باش بلاخره یکی از این اقداما میخوره به هدف😀

من کلا زیاد از کیت اینا سر در نمیارم ولی اگه سیکلت طولانیه امکانش هست که تخمک گذاریت دیر باشه تو از ...

خواهر مگه موتور جت بهمون وصله یه شب در میون؟اونم من که سیکلم 31 روزه س😂

بچه ها من سه تا کیت توی خونه داشتم گفتم بزار بزنم ،روز دکتر زدم که فقط یه خط شد،دیروز که هفدهم سیکلم ...

به کیت اعتماد نکن عزیزم من یه سری گذاشتم دو خط پر رنگ شد یازدهم پریودم بعد هفته بعد رفتم سونو ببینم ازاد شد دیدم تازه شد ۱۹ دو روز بعدش تخمک گذاری داشتم از دردش فهمیدم

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
واااای یعنی کی میتونه اولین مامان تاپیک باشه؟!!😆😆

من که نیستم 😄با یه دونه اقدام یکی از شما سه تاس همین ماه

مال ما که فعلا اسپرما تو عسل چسبیدن😂

اره واقعا...... بعد از اقدام دوباره دنبال علائم هستیم 😄 یه همچین مامانای پیگیری هستیم 

بچه ها به خدا ما هم مامانیم حس مادری بهمون امید میده که بی انگیزه نشیم فقط نی نی هامون تو صف هستند یه پارتی بازی شه بیان جلو صف 

به کیت اعتماد نکن عزیزم من یه سری گذاشتم دو خط پر رنگ شد یازدهم پریودم بعد هفته بعد رفتم سونو ببینم ...

چه میدونم اسکلمون کرده.منم چند روز پیش درد تخمدان داشتم ولی ترشح اصلا نداشتم.الانم نمیدونم این کیته چی میگه.من که اون روز دکتر اونطوری گفت کلا قید ادامه این ماهو زدم.چون ما مشکلمون دو طرفه س،هم کیفیت ترشح من،هم تحرک اسپرم خیلی قوی نیست که از این ترشح غلیظ بره بالا .

اره واقعا...... بعد از اقدام دوباره دنبال علائم هستیم 😄 یه همچین مامانای پیگیری هستیم  بچه ها ...

خدا خودش شاهده چقدر دارم تلاش میکنم،هم تغذیه هم مالی هم جسمی هم روحی