من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
بچه ها من سه تا کیت توی خونه داشتم گفتم بزار بزنم ،روز دکتر زدم که فقط یه خط شد،دیروز که هفدهم سیکلم بود خط دومش کمرنگ شد،امروز پررنگ تر شد ولی بازم همرنگ خط بالاییش نیست😐ینی چی؟ مگه ادم انقدر دیر تخمک گزاری میکنه؟
بچه ها من سه تا کیت توی خونه داشتم گفتم بزار بزنم ،روز دکتر زدم که فقط یه خط شد،دیروز که هفدهم سیکلم ...
به کیت اعتماد نکن عزیزم من یه سری گذاشتم دو خط پر رنگ شد یازدهم پریودم بعد هفته بعد رفتم سونو ببینم ازاد شد دیدم تازه شد ۱۹ دو روز بعدش تخمک گذاری داشتم از دردش فهمیدم
عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
به کیت اعتماد نکن عزیزم من یه سری گذاشتم دو خط پر رنگ شد یازدهم پریودم بعد هفته بعد رفتم سونو ببینم ...
چه میدونم اسکلمون کرده.منم چند روز پیش درد تخمدان داشتم ولی ترشح اصلا نداشتم.الانم نمیدونم این کیته چی میگه.من که اون روز دکتر اونطوری گفت کلا قید ادامه این ماهو زدم.چون ما مشکلمون دو طرفه س،هم کیفیت ترشح من،هم تحرک اسپرم خیلی قوی نیست که از این ترشح غلیظ بره بالا .