2777
2789
عنوان

کمکم کنیددددد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 47 پست
اره

منم دوس دارم قدم بلند تر بشه چن روز پیش زدم تو گوگل واسم اومد امپول رشد ی خانومی اومده بود نظر داده بود داداشش استفاده کرده  و جواب گرفته با سن ما خواستی ی دکتر غدد برو شاید جواب گرفتی منم دعا کن

ای ام بدبخت ای ام مظلوم ای ام بی سیاست
چرا مشاور نمیرین؟ خیلی سریع تر کمکتون میکنن و بهتر میشین. حتما جستجو کنین تو نت و مطالب درین مورد رو ...

خوشبحالت مثلا تومهمونی چ صحبتهایی میکردی ک همه جذبت میشدن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اعتماد ب نفسم خیلی پایینه بااینک از نظر ظاهر مشکلی ندارم ولی همسرم قدش خیلییی بلنده و من قدم تقر ...

من قدم بلنده چقدر که تو مدرسه مسخره میشدم وبهم میگفتن دراز

البته خیلی بلندم نیستم معمولیم ولی با همسرم هم قدم اصلا احساس بدی ندارم

شمام سعی کن تمرکز تو رو چیزای دیگه بزاری

قد بلند و کوتاه وخیلی چیزای دیگه تو ایران همه یه چیزی برای مسخره کردن دارن

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم
اخه مهمونی میرع صندل ببره باخودش اونطوری همه میگن بخاطر قدشه

چرا!!

خیلی ها عادت دارن با کفش بگردن...و اساسا حرف دیگران چه ارزشی میتونه داشته باشه؟مگه آدما همه کامل و عالی ان؟

از طرفی اگر میگم ببره فقط بخاطر غلبه بر اون احساس بده وگرنه از دید من همه زیبان و مهم نیست چه شکل و سایزی هستن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
 منم دوس دارم قدم بلند تر بشه چن روز پیش زدم تو گوگل واسم اومد امپول رشد ی خانومی اومده بود نظ ...

اخه پسر دیرتر صفحات رشدش بسته میشن

و شاید من چون متاهلم زیاد تاثیری نداره

مثلا دارن راجب یه موضوع صحبت میکنن شماهم ادامه بده بگو اره فلانی هم اینکاروکرده بیشتربرو تواجتماع اگه شاغل بشی خیلی بهتره.

بابا بیخیال چرا اینقدر دغدغه قد دارین همه مثلا ما قد بلندا چی داریم یا چیکار کردیم که شماها ندارین یا نتونستین بکنین! زنداداش من 153 و داداشم 180 خداییش چهره برادرم عالیه و ترکیبش با هیکل و قدش بینظیره همه میگن وااای داداشت حروم شده! برادرم زنشو میپرسته بعد 8 سال زندگی از بسکه خانمش پر اعتماد به نفسه و سعی میکنه با اخلاق خوب و لوندی و مهربونی همسرشو به سمت خودش جذب کنه خانواده ما همه بلندن و برادرم همیشه میگفت من زن ظریف و ریزه دوست دارم و گرفت. 

مثلا دارن راجب یه موضوع صحبت میکنن شماهم ادامه بده بگو اره فلانی هم اینکاروکرده بیشتربرو تواجتماع اگ ...

اینجور مواقع میترسم حرف بزنم کسی توجه نکنه یا جوابمو ندن

😂😂😂😂

از در و دیوار و هرچی که بحث پیش میومد خاطره های خنده دار تعریف میکردم تو بحث مد و آرایش و آرایشگاه حرف میزدیم تو بحث آشپزی و کیک پزی و از خاطرات همکار بودن با برادر شوهرام تو شرکت و کتب و فیلم معرفی میکردم و ... 

اولا لازم نیست آدم همیشه حرف بزنه. آدماییکه دائم حرف میزنن و تو همه چی نظر میدن خسته کننده هستن و احمق به نظر میرسن! مهم اینه که هر آدمی تو یه کاری و یه سری مسائل قطعا خوبه و عندشه پس میتونی فقط تو همون مورد خیلی کم و مفید در مورد کاری و موضوعی که توش تبحر داری صحبت کنی. بعدم همیشه لبخند به لب داشته باش این خودش باعث میشه اعتماد به نفست بره بالا بقیه رو جذب کنی و اجتماعی نشون بدی و وقتی دیگران صحبت میکنن بهشون با نگاه و لبخند توجه نشون بدی جاییکه احساس کردی لازمه با سر تایید کنی و یا با گفتن بله درسته بله اینجوریه و در مورد مطالبی که اطلاعات داری صحبت کنی و در مورد مطالبی که چیزی نمیدونی بگی عه چه جالب نمیدونستم ممنون که گفتی کلا راحت باش نظر هییییچکس در مورد تو مهم نیست و تو هم موجود جذاب و دوست داشتنی هستی. اطلاعاتتم تو هر زمینه ای که بهش علاقه داری با خوندن خوندن و مطالعه بالا ببر. نت آموزگار خوبیه ازش استفاده کن.