2777
2789
عنوان

کمکم کنیددددد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 47 پست
اگر در مورد همه جمعها اینجوری هستین هراس اجتماعی دارین. در مورد همین موضوع مقاله های روانشناسی و هلا ...

خصوصا وقتی برم خونه پدرشوهرم مث یخ زده و مرده ها هستم حتی نمیدونم کجا برم بشینم گیج و هنگ میکنم

اره اعتماد ب نفسم خیلی پایینه بااینک از نظر ظاهر مشکلی ندارم ولی همسرم قدش خیلییی بلنده و من قدم تقر ...

خب به نظرم کوتاهی قدت رو با کفش بلند راحت میتونی جبران کنی همچنین باید باورکنی که قد ملاک ویژه ای نیس در مقایسه با فرم بدنی و چهره و صد البته شخصیت...درمورد اینکه نگران ضایع شدنی تا بحال رفتی سراغ اینکه اطلاعاتت رو ببری بالا یا با توجه به جایی که میری و بحث هایی که میدونی ممکنه پیش بیاد صحبتات رو آماده کنی؟

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوف منم این ترس دارم ولی نه به شدت تو.من شوهرم قدش متوسطه من بلندم البته ازمن بلندتره ولی خب خوشبحال ...

خوشبحالت من اگ قدم بلند بودم شاید نصف بیشتر این مشکلم حل میشد

من قدم بلنده کلی برچسب میخورم دیگری کوتاهه کلی برچسب میخوره. اینجا ایرانه همیشه هر جور که باشی یکی یه چیزی میگه پس کلا در قدم اول بیخیال حرف مردم باش چون فقط میخوان یه چیزی گفته باشن. زن کوتاه کوچولو و اصطلاحا بغلی 😁مورد علاقه خیلی از آقایونه و به زن قد بلند ترجیح میدن و نشانه زن بودن رو تو ظرافت و کوچیکی جثه میدونن بعضیها و قطعا همسر شمام همین فکرو میکرده و انتخابت کرده

خب به نظرم کوتاهی قدت رو با کفش بلند راحت میتونی جبران کنی همچنین باید باورکنی که قد ملاک ویژه ای نی ...

راستش خودمم نمیدونم درمورد چی اطلاعاتمو ببرم بالا؟

و بعدهم ازکجا بدونم تواون جمع قراره چه صحبت هایی بشه ک خودمو آماده کنم

خب به نظرم کوتاهی قدت رو با کفش بلند راحت میتونی جبران کنی همچنین باید باورکنی که قد ملاک ویژه ای نی ...

خب واسه بیرون شاید بتونم باکفش خودمو قد بلندتر کنم

اما اصلش مهمونی توخونه باشه و برم چی؟

اون باید کفش و ددربیارم و تازه شروع استرسات

خوشبحالت من اگ قدم بلند بودم شاید نصف بیشتر این مشکلم حل میشد

نه بابا قدمهم نیست اصلااااا.اعتماد به نفست رو بالاببر یک بار ترست رو بزارکنار منم مث خودتم من تازه عقد کردم خانواده شوهرم فامیلن ولی خب روم نمیشد اول باجاریم حرف بزنم استرس داشتم بعد کم کم نشستم کنارش باهم حرف زدیم همون موقع که حرف میزدیم استرس داشتم ولی خب به خودم میگفتم کردم که من هیچ عیب وکمبودی ندارم چراباید خجالت بکشم دیگه به قول معروف یخم باز شد

خب واسه بیرون شاید بتونم باکفش خودمو قد بلندتر کنم اما اصلش مهمونی توخونه باشه و برم چی؟ اون باید ...

به نظرم میتونی صندل رو فرشی لژ داری بگیری ...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
خصوصا وقتی برم خونه پدرشوهرم مث یخ زده و مرده ها هستم حتی نمیدونم کجا برم بشینم گیج و هنگ میکنم

چرا مشاور نمیرین؟ خیلی سریع تر کمکتون میکنن و بهتر میشین. حتما جستجو کنین تو نت و مطالب درین مورد رو بخونین و بهش عمل کنین. عزیزم اصلا مهم نیست آدمها در مورد ما چی فکر میکنن یا چی میگن. من قد بلندم چهرمم خوبه زبون درازی هم دارم و کلی هم تو جمع موقع صحبت همرو جذب خودم میکردم از بسکه پر انرژی و بشاش حرف میزدم ولی باور کن هییییچ گلی به سرم نزدن و هیییچ اتفاق ویژه ای برام نیفتاده الانم کلی ساکت تر شدم و اصلا صحبت نمیکنم بیشتر تو جمع فقط با لبخند میشینم و گاهی سرمو به نشانه تایید تکون میدم والسلام.