2777
2789
عنوان

عشق قدیمی😥😥😥

382 بازدید | 36 پست

همش خوابشو میبینم اون عقد کرده ومنم ازدواج کردم زنشم خیلی خوشگله پیچشو میبینم البته فالو ندارمش پیچش قفله

همکلاسیم بود ۴سال

شمالی بور

دوسش داشتم ولی غرورم نذاشت 

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بخاطر این ک بقیع نگن این دوتا باهمن هی بهش میگفتم نه

میگفت قصدم ازدواجه ی مدت باشیم باهم

میگفتم نه ۵ساله دانشگام تموم شده

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ساله ندیدمش واتفاقی پیچشو پیداکردم 

چقدحسرت خوردم

من ازلح اون با شوهرم ازدواج کردم 

بیخیال این فازا شو بشین سر زندگیت

پیجشم دیگه نبین

همین کارای کوچیکم خیانت محسوب میشه

چون مطمئنا اگه همسرت چنین کاری کنه خودت ناراحت میشی

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

الهی عزیزم😞ولی باید فراموش کنی واینکه اصلا امارشو نگیری 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
خودت کردی که لعنت به خودت باد

اره خیلی افسوس میخورم خیلی

بعدشم مگه تو شوهرنداری این خودش یه خیانته

پیچش قفله اصن 

خواب ک دست خود ادم نیس

من سال ۹۳ دانشگام تموم شد و۹۴عقد کردم