2777
2789
عنوان

عشق قدیمی😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 36 پست
الهی عزیزم😞ولی باید فراموش کنی واینکه اصلا امارشو نگیری 

کاش زمان برمیگشت عقب ۴سال التماسم کرد وغرور کاذبم باعث شد بگم نه

حتی تو کلاس تموم فکرم پیشش بود هی اس میداد توکلاس وبعدش

مخلش نذاشتم

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
دیگه تموم شده بچسب ب زندگیت عزیزدلم با این کارا فقط خودتو پژمرده میکین

همش میگم اگ اون بود اینجوری نمیشد

اون پولدار بود

تک فرزند بود

خیلی نکات مثبت داش

من فقط لج کردم

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار کنم ازفکرم بیرون بیاد

کاش زمان برمیگشت عقب ۴سال التماسم کرد وغرور کاذبم باعث شد بگم نه حتی تو کلاس تموم فکرم پیشش بود هی ...

عزیزم گذشته رو ول کن درکت میکنم سخت هست ولی هر جفتتون متاهلید منم سره غروره لعنتیم خیلی جاها شکست خوردم وقتی داری عکس زنشو میبینی خودتو بیشتر اذیت میکنی 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
همش میگم اگ اون بود اینجوری نمیشد اون پولدار بود تک فرزند بود خیلی نکات مثبت داش من فقط لج کردم

ببین چی میگم

ادم با هر کس تا نره زیر یه سقف

نمیدونه چه اخلاقایی داره

فقط ظاهر رو در نظر نگیر

☺️
عزیزم گذشته رو ول کن درکت میکنم سخت هست ولی هر جفتتون متاهلید منم سره غروره لعنتیم خیلی جاها شکست خو ...

اره خیلی دارم اذیت میشم خیلی

خیلی اروم بود برعکس شوهرم

بیکاری برای همین فکر و خیال  میکنی

اره خب بیکارم زیادی

ببین چی میگم ادم با هر کس تا نره زیر یه سقف نمیدونه چه اخلاقایی داره فقط ظاهر رو در نظر نگیر

اخه ۴سال تو یه کلاس بودیم اس میداد حرف میزد اروم بود متین بود

ولی شوهرم بددهن بداخلاق دعوایی

اره خیلی دارم اذیت میشم خیلی خیلی اروم بود برعکس شوهرم

فقط کار ضایعت اینجا بود که یه سال بعد عقد کردی😐بخاطره ارامش خودتم که شده دیگه نه چکشون کن و نه با شوهرت مقایسه اش کن 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
فقط کار ضایعت اینجا بود که یه سال بعد عقد کردی😐بخاطره ارامش خودتم که شده دیگه نه چکشون کن و نه با ش ...

این امسال فروردین ۹۸عقد کرد

برای ارامشم دعا کنید لطفا😪

این امسال فروردین ۹۸عقد کرد

منظورم خودتی که زودی عقد کردی 

چکار کنم ازفکرم بیرون بیاد

منم مث تو ی مدت خیلی خوابشو میدیدم بیدار میشدم عذاب وجدان داشتم...بعد دقت کردم دیدم تو طول ردز خیلی بهش فکر میکنم کم کم کنار گذاشتمش...ب شوهرم بیشتر فکر کردم و اینکه یه چیزی بهت میگم من یه عاشق پیشه تمام عیار بودم پس حرفمو قبول کن

ببین تا وقتی ب عشق نرسی برات جذاب و شیرینه درواقع همین نرسیدنه و دردسترس نبودن باعث میشه ک فکر کنی چه چیز باارزشیه!! ولی تاا وقتی میرسی میبینی ن بابا اصلااا با چیزی ک فکرشو میکردی یکی نیس و اون لحظه میگی کاش هیچوقت بهش نمیرسیدم!! وصال یک لحظه‌س ک شیرینه ولی بقیش مث آدمای دیگه