2777
2789
عنوان

عشق قدیمی😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 36 پست
منظورم خودتی که زودی عقد کردی 

میدونم

میگم اون امسال عقد کرد ۴سال بعد ازمن😭😭

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
منم مث تو ی مدت خیلی خوابشو میدیدم بیدار میشدم عذاب وجدان داشتم...بعد دقت کردم دیدم تو طول ردز خیلی ...

اره یه مدته ازوقتی فهمیدم عقد کرده خیلی فکرمیکنم وخوابشو میبینم

اره شایدم همینی ک شما میگی

ولی من بدبختیم اینه ازلج این برای فراموش کردنش با یکی دوست شدم بااینکه میدونستم اخلاقاش افتضاحه اومد خواستگاریم ج مثبت دادم من خیلی اشتباه کردم توزندگیم این شوهرم هیچی نداشت

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یه مدته ازوقتی فهمیدم عقد کرده خیلی فکرمیکنم وخوابشو میبینم اره شایدم همینی ک شما میگی ولی من ...

اخه الان بزرگترین اشتباهت اینه که داری مقایسه میکنی!

من همه‌ی این راهارو رفتم ۲سال اززندگیمو ازدست دادم تاالان واقعا احساس میکنم تنهاعشقم شوهرمه باهمه‌ی بدیاش چون اونه که ب پام مونده و تقدیر برام رقم زده...اونه ک الان بخاطرمون کار میکنه...اونه ک ارومم میکنه ...حتی اونه ک باهام دعوا میکنه 

چرا باید باکسی مقایسه کنم ک هیچوقت قرار نییت بامن باشه؟!و فقط تااخر عمر خودمو زجر بدم؟بعد یه روز ب خودم بیام ببینم زندگی زهرمارم شده

بخواه ک عاشق شوهرت باشی باور کن میتونی

اخه الان بزرگترین اشتباهت اینه که داری مقایسه میکنی! من همه‌ی این راهارو رفتم ۲سال اززندگیمو ازدست ...

ممنونم عزیزدلم اره من دوسش دارم شوهرمو با تموم بریها ولی با یه دعوا سریع میگم کاش بااون بودم

ممنونم عزیزدلم اره من دوسش دارم شوهرمو با تموم بریها ولی با یه دعوا سریع میگم کاش بااون بودم

دقیقا منم مواقع دعوا ب اون فکر میکردم

ولی دقیقا همون لحظه‌س که باید خودی نشون بدی

دست خودمونه ک بخوایم ذهنمونو به چه مسیری ببریم...نزار ذهنت تورو برده‌ی خودش کنه تو بهش دستور بده

اگ مذهبی هستی اون لحظه ها سوره مزمل بخون ... یا یه کاری بکن یه چیزی بخون ک ذهنت مشغول باشه و نتونی فکر کنی

دقیقا منم مواقع دعوا ب اون فکر میکردم ولی دقیقا همون لحظه‌س که باید خودی نشون بدی دست خودمونه ک بخ ...

خیلی ممنون خیلی حرفات ارومم کرد خیلی 

خیلی ممنون خیلی حرفات ارومم کرد خیلی 

واس اینه ک منم تمام و کمال رنج عشقو کشیدم ولی یه جایی ب خودم اومدم و گفتم بسه دیگه و برای همیشه گوشه‌ی ذهنم خاکش کردم

شمام حتما یه روزی همینو میگی ولی نزار دیر بشه .نزار جوونیت بااین فکرا تلف شه