2777
2789
عنوان

نیلی وپویان

| مشاهده متن کامل بحث + 4141 بازدید | 133 پست
یجوری صحبت میکرد

صحبتاشونم هست   🙄🙄🙄

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
نازنین کیه؟من دنبال نمیکنمشون چند تا کلیپشونو اتفاقیتو اینستا دیدم

ببین پویان ی داداش داره اسمش پدرامه ... دوست دختر پدرامم اسمش نازنین ک این نازنین خانوم ام دوست صمیمی نیلی هست ... ینی نازنین و نیلی با پویان و پدرامن .. تو یوتیوب اگر بزنی برات میاد چون اینستا ندارم ادرس پیجشونو ندارم ولی احتمالا تو فالورای پویان مختاری هستن 

نبینم که باز نشستی💃 ، منتظر چی هستی💃 ، تو جشن شب نشینی 💃، باید پاشی برقصی 💃♥️سپاس که با ریتم خوندی خواهرم 😂👋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ساده نباش

اون ماشین با پول لخت شدنهای و تبلیغهای خود نیلی بود نه سوپرایز

واقعا فکر می کنی زندگیشون رویاییه؟؟؟ واقعا باورت میشه که ازدواج کردن؟ نیکتا تو عکس مثلا عروسیشون بلوز شلوار مشکی تنش بود. اون عروسی فقط یه کلیپ بود پشت این ماجراهای اینا کلی نقشه و بازی خوابیده برای تبلیغ رئیس اصلی سایت مونتیگو که تو عکس آخرشم هست. حتی آپارتمانها و خونه ها هم برای خودشون نیست نوبتی دارن توش زندگی می کنند

خدایی چطور این چیزا رو باور می کینن

آاااااااادت می کنیم
از ادا و ناز دختره خیلی خوشم میاد به نظرم مردا همچین زنی که اینقدر نازو ادا داشته باشه دوست دارن خیل ...

اره خیلی لونده...خیلی لوس حرف میزنه ونازمیکنه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
زندگیه من که💩💩💩💩اره منم که میگم زوری بهش زنگ زده بود

ن بخده اینطوری فک نکن راجع ب زندگیت حداقل همسرت بالا سرته غیرت داره روت اینطوری نیست مث پویان ولت کنه با بیکینی جلو دوربین برقصی ... 

اره زوری بود قشنگ تو تلگ ویس داد گف

نبینم که باز نشستی💃 ، منتظر چی هستی💃 ، تو جشن شب نشینی 💃، باید پاشی برقصی 💃♥️سپاس که با ریتم خوندی خواهرم 😂👋
عزیزم ساده نباش اون ماشین با پول لخت شدنهای و تبلیغهای خود نیلی بود نه سوپرایز واقعا فکر می کنی زن ...

سایت مونتیگو ..یکم دربارش توضیح میدی؟

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
عزیزم ساده نباش اون ماشین با پول لخت شدنهای و تبلیغهای خود نیلی بود نه سوپرایز واقعا فکر می کنی زن ...

چون ساده ان میفهمی ساده عزیزم

خودپویان گفت من باپول شما اومدم عشق وحال

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
وای خدایا الان دیدم اینها رو معلومه عقده ای هستن  کلا جلو سینه اش لخت بود اینها فقط دنبال درآ ...

اره ازنیلی خوشم میاد😟😟😟😟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
سایت مونتیگو ..یکم دربارش توضیح میدی؟

کلی مستند ازش ساختن می تونی سرچ کنی ببینی همه این سایتهای قمار و بت که اینا تبلیغ می کنند زیر نظر یه نفره بابای montiego که با پدرام تو این عکس آخر هست. آدم با نفوذیه و کلی کلاهبرداری کرده از همین طریق

آاااااااادت می کنیم