2777
2789
عنوان

نیلی وپویان

| مشاهده متن کامل بحث + 4141 بازدید | 133 پست

عزیزم این دعوا که با نازگل ختم شد مال یه ماه پیشه که پویان سوپرایزش کرد و گفت همه فیلم بود که از یکنواختی دربیایم اما در عین حال هرچی دوس داشتن و ضعف هاشون تو زندگیشونوبهم گفتن و بعد اخرش اشتی کردن و شبش باهم  خوابیدن و اعلام کردن😂😂😂 اگه اینو میگی این خیلی وقته. ولی تازگیا دعوا کردن رو نمیدونم چون اینستا رو ندارم

اره خیلی لونده...خیلی لوس حرف میزنه ونازمیکنه

مگه نمیگی ناز داره ولونده باکلاسن شماهم رفتارشونو تقلیدکن ببین تاثیر داره به والله نداره اینا همش فیلمه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن بخده اینطوری فک نکن راجع ب زندگیت حداقل همسرت بالا سرته غیرت داره روت اینطوری نیست مث پویان ولت کن ...

نامزدمن ۲ماهه ولم کرده😊

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
نامزدمن ۲ماهه ولم کرده😊

اگر بپرسم سر چی شاید فضولی باشه تو حریم شخصیت .ولی کنجکاوم کردی اگر دوست داشتی بگو ..

غصه نخور عزیزدلم خدا بزرگه بهتر از اون برات پیدا میشه 

نبینم که باز نشستی💃 ، منتظر چی هستی💃 ، تو جشن شب نشینی 💃، باید پاشی برقصی 💃♥️سپاس که با ریتم خوندی خواهرم 😂👋
اگر بپرسم سر چی شاید فضولی باشه تو حریم شخصیت .ولی کنجکاوم کردی اگر دوست داشتی بگو .. غصه نخور عزیز ...

سراینکه درماشینو محکم بستم وبعدش بحثمون کشید به خانواده ها واسم طلاق ازجانب اون زده شد ویه ماه دیگه وقت دادگاه داریم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
نامزدمن ۲ماهه ولم کرده😊

نمیخوام چیزی بگم باعث رنجشت بشه ولی ایا تواین اختلافات فقط نامزدت مقصره؟تواکثر تاپیکات بودم شما خیلی بچگی کردی خیلی اشتباه داشتی حق بده نامزدت کم بیاره،چقدر توتاپیکات بهت راهکار منطقی دادن کاربرا گوش کردی؟اخرم لج کردی حرف حرف خودت بود فقط خواستی تلافی کنی

الانم زندگیتو بادوتا کلاهبردار مقایسه نکن بشین منطقی وعقلانی فکرکن اینا براتو نون واب نمیشه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
سراینکه درماشینو محکم بستم وبعدش بحثمون کشید به خانواده ها واسم طلاق ارجانب اون زده شد ویه ماه دیگه ...

خب گل من وقتی سر یه ماشین یاهات اینطوری رفتار میکنه معلومه لیاقتت رو نداره . تو غصه اینو نخور میدونم سخته دلت شکسته اما خداروشکر ک تو نامزدی خودش رو نشون داد . دوستش داشتی؟؟

نبینم که باز نشستی💃 ، منتظر چی هستی💃 ، تو جشن شب نشینی 💃، باید پاشی برقصی 💃♥️سپاس که با ریتم خوندی خواهرم 😂👋
نمیخوام چیزی بگم باعث رنجشت بشه ولی ایا تواین اختلافات فقط نامزدت مقصره؟تواکثر تاپیکات بودم شما خیلی ...

توهرزندگی ای بحث واختلاف نظرپیش میا ولی اینکه طرف دوماه زنشو ول کنه بره منطقی نیست

خب گل من وقتی سر یه ماشین یاهات اینطوری رفتار میکنه معلومه لیاقتت رو نداره . تو غصه اینو نخور میدونم ...

دوستش داشتم اره...ممنون گلم