2777
2789
عنوان

نیلی وپویان

| مشاهده متن کامل بحث + 4141 بازدید | 133 پست

از سبک زندگی شون خوشت میاد واقعا؟؟

من می گفتم خوبن با اینکه فقط عکس دیده بودم ازشون

ولی ی بار یه کلیپ دیدم ک پویان چشم نیلی رو بست گف هر جامو گفتم ببوس و حدس بزن

آه حالم بد شد😟😟

از این همه بی تربیتی و بی فرهنگی از این همه تحقیر شدن

سبک زندگی؟ کدوم قسمتشو میگی اونجایی که میگه چشمتو ببند یه جا از بدنمو می کنم تو حلقت بعد زیر بغلش می ...

دمت گرم خداوکیلی 

نبینم که باز نشستی💃 ، منتظر چی هستی💃 ، تو جشن شب نشینی 💃، باید پاشی برقصی 💃♥️سپاس که با ریتم خوندی خواهرم 😂👋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از ادا و ناز دختره خیلی خوشم میاد به نظرم مردا همچین زنی که اینقدر نازو ادا داشته باشه دوست دارن خیلی دوست دارم بتونم اونجوری بشم برا شوهرم😕

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            
میدونی چ قد پویان بی غیرته ؟ تو یه ویدیو میگفت ب نیلو بگو عکسام عکس میگیرم ... این جمله رو پیش حودت ...

زندگیه من که💩💩💩💩اره منم که میگم زوری بهش زنگ زده بود

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
سر همین؟؟؟؟ چرا به زور زنگ زده بود بهش

عزیزم اگر بخوای می تونی کاربری قبلیت رو دوباره فعال کنی. برای نی نی یار یادداشت بزار دوباره کاربریت فعال میشه 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
نازنینشون خیلی خیلی خوشگلتره  اره خودش گفت ژله

نازنین کیه؟من دنبال نمیکنمشون چند تا کلیپشونو اتفاقیتو اینستا دیدم

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            
خوش بحالتون چ دغدغه هایی دارین ....یعنی شماها هیییییچ فکر د و ذکری ندارین ؟بنده خداهای هر چه یکی مث ...

نه والا من ازبس دغدغه هام زیاده که دیگه رددادم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
از ادا و ناز دختره خیلی خوشم میاد به نظرم مردا همچین زنی که اینقدر نازو ادا داشته باشه دوست دارن خیل ...

نیلی خیلی شورشو در میاره تهش میشه همین ک دیگ پویان حوصلشو نداره .. ناز و عشوه خرکی خریدار نداره . عشوه شتری میگن بهش .... زن در عین ناز و عشوه یکم سنگین باشه و خودشو جمع کنه ام بعد نیست .. والا بخدا من نازنین دوس دختر پدرام مختاری رو خیلیییی ترجیح میدم ب این نیلی ... 

نبینم که باز نشستی💃 ، منتظر چی هستی💃 ، تو جشن شب نشینی 💃، باید پاشی برقصی 💃♥️سپاس که با ریتم خوندی خواهرم 😂👋

یه کلیپشو داشتم میدیدم شوهرم گفت بچه چرا جیغ جیغ میکنه گفتم خرس گنده اس بچه چیه گفت پس چرا صداش بچگونس😂😂عشوه خرکیه بخدا

سبک زندگیشون بخوره توسرشون بااون ادا واطفار وبی حرمتی هاشون بهم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

وای خدایا الان دیدم اینها رو

معلومه عقده ای هستن 

کلا جلو سینه اش لخت بود اینها فقط دنبال درآمدن 

استاتر هدفدار زندگی کن بعدم از این جور ادمها خوشت میاد؟؟؟از هر کی خوشت بیاد شبیش میشی ها