2777
2789
عنوان

نیلی وپویان

| مشاهده متن کامل بحث + 4141 بازدید | 133 پست
استارتر میشه بگی سر چی دعوا کردن  منم پیگیرشونم پیج اصلیشونو بزار تا بیینم  چطور دوستی ک ...

ای ج بده به سوالم لطفا

کاربریم 3 ساله شد😍 الکیییی لغو شدم خدایاااااامرسی بخاطر سوپرایز قشنگت 😍💟🙇
والا کل هیکل زناشون مینداز به نمایش واس خاطر فالو اینقدر تو هین میکنن بهشون

کل زندگیشونو فیلم کردن 

کم مونده از ر....شونم فیلم بزارن

😑😑😑

بالاخره نمایششون خرج داره دیگه 

مثه دنیا جهانبخت یه شو راه انداخت الان تو رفاه کامل به سر میبره😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂 مال من یچیز اونور تر از دهاتیه  ته بیکلاسیه 😂

والا بخدا میگم تو باید ناز بکشی میگه فقط طالااااق

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خیلی دوس دارم سبک زندگیشونو....مثل طرف من دهاتی نیستن

میدونی چ قد پویان بی غیرته ؟ تو یه ویدیو میگفت ب نیلو بگو عکسام عکس میگیرم ... این جمله رو پیش حودت تکرار گن میفهمی ینی چی .... غیرت از این لاکچری بازیا خیلی قشنگ تره ب نظرپ لاکچری بازی ک تهش خیانت و ... پویان داره میگ بخاطر شما فالورام میخوام نیلی رو برگردونم ینی چی ینی بخاطر اینک باعث دیده سدنم هست میخوامش وگرنه بخاطر خودش کیلو چنده . قدر زندگیتو بدون ظاهرشون رو نبین.

نبینم که باز نشستی💃 ، منتظر چی هستی💃 ، تو جشن شب نشینی 💃، باید پاشی برقصی 💃♥️سپاس که با ریتم خوندی خواهرم 😂👋

خوش بحالتون چ دغدغه هایی دارین ....یعنی شماها هیییییچ فکر د

و ذکری ندارین ؟بنده خداهای هر چه یکی مث شماها پیج اینا رو شلوغتر کنین پول بیشتری میره تو جیبشون..آخرش چی میمونه جیب پر پول برا اونا و خرید بسته جدید برای شما اخه بسته تون بخاطر این پیجا زود به زود تموم‌میشه 😑😑😑😑😑

و خدایی که در این نزدیکی هاست

بابا اینا شگردشونه.....

دارن از سادگی مردم پول در میارن دیگه....

باید دست ب یه کارایی بزنن ک تکراری نشن برای مردم....

ی مدت باهم بودن دیدن دیگه تکراریه با لباس عروس و.... ملت رو دوباره جذب کردن... حالام ک الکی جدا شدن و اشتی کردن...

سبک زندگی؟ کدوم قسمتشو میگی اونجایی که میگه چشمتو ببند یه جا از بدنمو می کنم تو حلقت بعد زیر بغلش می کنه تو حلق پسره...یا اونجایی که چیپس میگه بزار تو دهنت از تو دهنت بردارم؟ یا نکنه اونجایی زنشو ول میده میگه یکم قربده لایکا زیاد بشه؟ دوتا خل و چل معتاد که جلوی دوربین گوشیاشون زندگی می کنن

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

نیلی خیلی خوشگله به نظرتون لباش ژله؟

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            
سر همین؟؟؟؟ چرا به زور زنگ زده بود بهش

گلم تو کانال تلگرامش پویان همه رو توضیح داده گفته میخوام اروم باشم ... مث اینک حالش بد بوده بعد نیلی ام هی پاپیچ و این حرفا اینطور میگن .... 

نبینم که باز نشستی💃 ، منتظر چی هستی💃 ، تو جشن شب نشینی 💃، باید پاشی برقصی 💃♥️سپاس که با ریتم خوندی خواهرم 😂👋
خدایی انقدر ساده ای که این بازیها رو باورت میشه؟؟؟ چه جدی گرفتی بابا تف تو زندگی که بنده لایک و کا ...

نه من کلا دوستشون دارم عاشق پویان شدم😆😆😆😂😂😂

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
نیلی خیلی خوشگله به نظرتون لباش ژله؟

نازنینشون خیلی خیلی خوشگلتره 

اره خودش گفت ژله