2777
2789
عنوان

پوست چرب به چه پوستی میگن بچه ها؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوست چرب صب ک از خواب پامیشی انگار روغن مالیدی ب صورتت، قطعا پوستت چرب نیس چون اگر بود متوجه میشدی

نه من اصلا اینطوری نیستم

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

من خودم سنت ايوز مصرف ميكنم الان اخراشه، نميدونم الان قيمتش چقدراست، مرطوب كننده ام نيوا استفاده ميك ...

چ جالب منم سینت ایوز میزنم کاسه ای بزرگ

روزی چن بار میزنی.ی فق شبا میزنی عزیزم؟؟؟

خدایا مرا یاری ده قبل از اینکه  در مورد راه رفتن کسی قضاوت کنم کمی با کفش های او راه بروم.
بچها واس جای جوش قرمزیش چی خوبه لطفا بگین😘

برای جای جوش باید لایه بردار استفاده کنی عزیزم

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

فدات شم ممنون مهربون،ایشاله مشکل شمام حل بشه🙏❤️😘

انشاا... 

متشکرم از اطلاعات خوبت

چ جالب منم سینت ایوز میزنم کاسه ای بزرگ روزی چن بار میزنی.ی فق شبا میزنی عزیزم؟؟؟

معمولا آبرسان رو شبا استفاده میکنن

بچها واس جای جوش قرمزیش چی خوبه لطفا بگین😘

برای قرمزی صورتت حتما برو دکتر. خودسرانه چیزی مصرف نکن. احتمال حساسه پوستت

معمولا آبرسان رو شبا استفاده میکنن

بله گلم.من فق شبا میزنم ولی از بچها اینجا شنیدم میگن روزی دو سه بار میزنیم😊

خدایا مرا یاری ده قبل از اینکه  در مورد راه رفتن کسی قضاوت کنم کمی با کفش های او راه بروم.
برای قرمزی صورتت حتما برو دکتر. خودسرانه چیزی مصرف نکن. احتمال حساسه پوستت

مرسی دوستم😍

بله گلم.من فق شبا میزنم ولی از بچها اینجا شنیدم میگن روزی دو سه بار میزنیم😊

فکر نکنم دیگه اینقدر لازم باشه