2777
2789

پوست بدنم الان معمولیه ولی اگه بهش نرسم خشک میشه. روی دستم اگزما دارم. کلا میشه گفت پوست خشکی دارم. ولی روی صورتم جوش میزنم. جوش صورت نشونه پوست چربه؟ باید از چه کرم و آبرسانی استفاده کنم؟

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوستی که روی دماغ  و پیشونی همیشه چربی باشه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
عزیزم پوستی ک بعده حمام بلافاصله روش روغن جمع میشه پوسته چربه اره کرم آبرسان بزن گل من بهترین کار ه ...

نه من اتفاقا بعد از حمام پوست بدنم خشک میشه. اگه نرم کننده نزنم پوسته پوسته میشه. ولی صورتم رو نمیدونم چربه یا خشک.

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

باید ابرسان فاقد چربی بزنی که جوش نزنی،مرطوب کننده برات مناسب نیت منم مثل شمام

من فقط بعد از حمام مرطوب کننده میزنم

نه من اتفاقا بعد از حمام پوست بدنم خشک میشه. اگه نرم کننده نزنم پوسته پوسته میشه. ولی صورتم رو نمیدو ...

پس پوستت کلا خشکه صورتت هم شاید بخاطر اختلال هورمونی هس ک جوش میزنه گلم یه دکتر پوست برو شایدم اصلا جوشات خیلی راحت درمان شن

نه اگه صورتتو شستى با شوينده بعد از چند ساعت برق بيوفته يعنى پوستت چربه همه نوع پوستى جوش ميزنه

پس مشکل از چیز دیگه اس

نوچ . کبدت چربه  عرق کاسنی  شربت ختمی  والسلام

ممنون عزیزم امتحان میکنم

من فقط بعد از حمام مرطوب کننده میزنم

اول باید تشخیص بدی جنس پوستت چیه بعد فکر درمان باشی

من پوست بدنم خشکه ولی صورتم چربه،سرم فاقد چربی استفاده میکنم برا پوستم که جوش نزنم چون اگه چربی داشته باشه جوش میزنم 

🧿
پس پوستت کلا خشکه صورتت هم شاید بخاطر اختلال هورمونی هس ک جوش میزنه گلم یه دکتر پوست برو شایدم اصلا ...

دوستم رفته دکتر برا جوش های صورت ، صورتش مثل آینه شده. منم میخوام برم ولی اول میخواستم اطاعت کسب کنم

اول باید تشخیص بدی جنس پوستت چیه بعد فکر درمان باشی من پوست بدنم خشکه ولی صورتم چربه،سرم فاقد چربی ...

دکتر رفتی؟