2777
2789
عنوان

پوست چرب به چه پوستی میگن بچه ها؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 57 پست
من خودم سنت ايوز مصرف ميكنم الان اخراشه، نميدونم الان قيمتش چقدراست، مرطوب كننده ام نيوا استفاده ميك ...

من مرطوب کننده های مختلف رو استفاده کردم 

کامان از همه بهتر بود

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

خیلی پیگیر بودم ولی زود بی نتیجه میشد درمان هام

هنوزم اكنه دارى؟ اگه تعدادشون زياده يه ژل پانژل بگين يه ژل ديفرين هزينش نزديك دويست بشه احتمالا ولى زير يه ماه تماما جوشاتو ريشه كن ميكنه ديفرين شبا پانژل صبا، اگه انتى بيوتيك خوراكيم بتونى مصرف كنى دو تا ورق داكسى سايكلين بگير ده روز صب و شب بخور

اين ديگه قوى ترين درمان تقريبا بى ضرر اكنه هست

اگه به اينم جواب ندادى ديگه بايد راكوتان شروع كنى

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقاااا،منم هربار رفتم دکتر خوب شدم ولی بازم برگشتن یعنی درمان قطعی ندیدم ازش ولی طبق تجربه هایی که ...

تبلیغ چیه تجربه ات رو در اختیار بقیه میذاری. مگه پول میگیری که میگن تبلیغ

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

هنوزم اكنه دارى؟ اگه تعدادشون زياده يه ژل پانژل بگين يه ژل ديفرين هزينش نزديك دويست بشه احتمالا ولى ...

راکوتان قبلا استفاده کردم،الان جوش ندارم  انچنان بیشتر جای جوش دارم،پوستمم خیلی چربه که الان دو تا سرم خریدم دارم چندروزه استفاده میکنم به نظرم جواب بده تا الان که خوب بوده

یکی سرم ابرسان هیدروژنیست لیراک و با سرم پرفکت پلاس فیلورگا که تنظیم چربی پوست و مشکلات اکنه رو برطرف میکنه

پوستم به شدت کم اب و چربه الان که اینارو بهم پیشنهاد دادن ولی جوش نمیزنم

🧿
هنوزم اكنه دارى؟ اگه تعدادشون زياده يه ژل پانژل بگين يه ژل ديفرين هزينش نزديك دويست بشه احتمالا ولى ...

همین دوستم که میگم دوستش مثل آینه شده یک سال راکوتان مصرف کرد. زیاد جوش نداشت ولی خودش به دکتر اصرار کرد حتما راکوتان تجویز کنه که زودتر نتیجه بگیره. هفته ای یه دونه میخورد. ولی عوارض داره حالت تهوع و استفراغ

راکوتان قبلا استفاده کردم،الان جوش ندارم  انچنان بیشتر جای جوش دارم،پوستمم خیلی چربه که الان دو ...

برای جایی جوش باید لایه بردار استفاده کنی

نمیدونم والا،تو نی نی سایت یه سری شدن کاراگاه بخدا ادم میترسه نظر بده

مشکل دارن بیکارن میان اینجا به بقیه گیر میدن حوصلشون سر نره

راکوتان قبلا استفاده کردم،الان جوش ندارم  انچنان بیشتر جای جوش دارم،پوستمم خیلی چربه که الان دو ...

خب جاى جوش درمانش خيلى سخته فك كردم شمام اكته دارى تعجب كردم كه به درمان جواب نداده، من خودم به سرم روى پوست سالم اعتقادى ندارم چون جذب خاصى نداره (استثنا كرم هاى هيدروكينون دار جواب ميدن اما خب مضرن) چيزى كه احتمال بالاتر جواب بده ميكرونيدلينگ و مزوتراپى همراهشه كه براى خيليا دراماتيك جواب ميده علاوه بر لك كلا پوستتم حال مياد به نظرم با اين قيمت محصولات زيبايى خارجى كه هر قلمش ٣٠٠ ٤٠٠ تومنه و معلومم نيس ١٠ درصد جواب بده يا ٢٠ درصد، نيدلينگ خيليم به صرفه تره ٣ ٤ جلسش

اره،به سرم مصرف میکنم که لایه برداری میکنه به صورت ضعیف که پوست آسیب نبینه

خداروشکر که دیگه جوش نداری .امیدوارم لک ها هم از بین بره

خب جاى جوش درمانش خيلى سخته فك كردم شمام اكته دارى تعجب كردم كه به درمان جواب نداده، من خودم به سرم ...

ممنون عزیزم که اطلاعاتت و در اختیارم گذاشتی❤️🙏،وقت خالی پیدا کنم حتما پیگیری میکنم با دکتر،بازم ممنونم😘😘😘

🧿