2777
2789
عنوان

چه غذاهای برا یبوست خوبه میشه بگین

48765 بازدید | 31 پست

پسرم یبار شکمش سفت شد موقع دفع پشتش درد گرفت از اون موقع نگه میداره مدفوعش رو... الان بعد 3 روز با شیاف بیزاکودیل کار کرد موقع دفع لرزید کلی عرق کرد با خودم قول دادم نزارم دیگه پسرم نگه داره یا سفت بشه چون خیلی حالش بد شد میخام شکمش روان بشه تا نتونه نگه داره دستشوییش بیاد بدو بره توالت. پودر پیدرولاکس گرفتم با انجیر خشک روغن زیتونم میدم. پودر پیدرولاکس رو چطوری بدم روزی چقد؟ داخل آب هویج طبیعی میشه بریزم بدم؟ بعد انجیر خشک چی هر روز صبح بدم آبش رو؟ چه سوپی بدم داخش چی بریزم میشه بگین بهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میوه های تابستون خوبن

لواشک درست کن براش 

انجیر خشک هم خوبه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

ببین هرروز صبح شیر ولرم بده بهش

یا خاکشیر و ابجوش

انجیر رو هم تو اب خیس بده

برگه زردالو هم خوبه

طالبی خوبه

اب زیاد بهش بده

موز یه مدت اصلا نخوره

شکمش رو هم شبها چرب کن

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇

من اینجا خوندم یه خانمی توی سوپ بچه ش آب قلم ریخته بود، میگفت برای مزاجش خیلی خوب بوده. اگر به سن میوه خوردن رسیده میوه هم خیلی خوبه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

انجیر و تو اب خیس کن روزی 5تادونشو بخوره ابشم بخوره،پودر گل سرخ بریز رو ماست، الو هم خیلی خوبه،سنا گل سرخم از عطاری بگیر دم کن،خیلییییی ملینه،سریع دلپیچه میگیری میفتی رو اسهال،ولی تو خوردنش نباید زیاده روی کنی،قدیمیا ماهی ی بار بیشتر نمیخوردن

گیلاس هلو زردآلو آلو الان فصل میوه های خوبه همشونم ملینن سوپم براش درست کن یه وعده غذاشو تو سوپشم کره بزن یا روغن زیتون آبم زیاد بخوره تو روز براش بطریای کوچیک تو یخچال بذار خودش بره برداره بخوره 

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗

چندبار شياف بزار تا راحت دفع داشته باشه و بعد عادت كنه.

در اين بين ميدونم حبوبات دفع را راحت ميكنن فقط بايد حتما خيسونده باشي و نفخشو بگيري

هويج خام،سيب درختي پخته شده(مثل كمپوت سيب)،خاكشير كه توي آبجوش درست كردي مسهل هستن

یه روز خوب میاد