2777
2789
عنوان

چه غذاهای برا یبوست خوبه میشه بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 48969 بازدید | 31 پست
امروز بهش یک قاشق غذاخوری دادم داخل یک لیوان آب ولی فعلا پی پی نکرد. مشکل من اینه پسرم نگه میداره او ...

عزیز باید یکم صبر کنی حوصله داشته باش پسر منم نگه میداشت الان ولی نمی تونه دیگه نگه داره، ببخشید ولی داشته باشه یا خودم میفمم میبرمش اسم شیافم (آخه بچه ها دردشون میاد و زور بهش میاد) که میاد خودش همکاری میکنه یا خودش میدوه،

پیدرولاکس دو سه روز که بدی تأثیر داره.

کنار غذاش اگه همیشه سوپ نیست سالاد بزار.

از میوه ها سوپ کاهو سبزیجات اینارم بده خوب میشه ولی مرتب نه با یه روز دادن صبر کن، خودش بیشتر داره اذیت میشه بچه طفل معصوم. ان شاءالله خوب میشه نگران نباش عزیزم واژه مامان مساوی با صبر و صبوری غصه نخور.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان