دوستان من الان به شدت به بوی مام ویار دارم وقتی میزنم سردرد و حالت تهوع شدید میگیرم
به جای اون چی بزنم که بو عرق ندم واقعا دارم اذیت میشم😞
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
زینک اکساید اخه چربه ک وگرنه چون بچه دارم همیشه تو خونم هس چقد بزنم ؟
جوش شیرینو؟یه ذره از حموم میای وقتی بدنت مرطوبه هنوز بزن زیربغلت سفید شه یکم
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
اندازه یه نخود بزن البته بپرس ببین عوارضش چیه والا من چیزی ندیدم
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
من تو تابستون که خیلی آدم عرق میکنه یه روز درمیون میرم حموم تااون موقع هیچ بویی نمیگیره.دوروز کامل راه میندازه
تو زمستون تا۳یا۴روزم بو نمیگیره
اخه من با بچه کوچیک سختمه هفته ای دوبار میرم حموم قبلش ک تابستون روزی دوبارم میرفتم ولی الان ...
خواهش میکنم فقط منم گاهی سختمه زیاد برم حموم دیدی زیر بغلت بو گرفت فقط اون قسمتو با آب و صابون یه دست بکش دوباره یه نخود دیگه بزن😀🤣دیگه دیرم بری حموم مشکلی نیست
موفق باشی😘💖