2777
2789
عنوان

مادرشوهر

1186 بازدید | 54 پست

دیروز بخاطر حرفا و کنایه های خواهرش شوهرم و برادرشوهرم بهش گفتن که مامان فلانی خیلی اذیت میکنه و دخالت میکنه تو زندگیامون و به زنامون کنایه میندازه....ازاونجاییکه مادرشوهرم منتظربهانس تا بین ما و شوهرامون جدایی و دعوا بندازه خودشو زده و جیغ و داد کرده و ....شوهرم و برادرشوهرم پاشدن اومدن....عصری برداشته زنگ زده ۹اریم هرچی از دهنش در اومده بهش گفته...جاریمم از فشار و استرسی که بهش اومده از هوش رفته و بستریش کردن....هممون ناراحتیم....

قراره به منم زنگ بزنه...من یبار صداشو ضبط کردم پخش کردم جلو شوهرم...اینبارم میخام ضبط کنم برا کل خانواده پخش کنم.خستمون کردن بخدا...خودشون هرچی میخان میگن تا شوهرامون میگه چرا زنامونو ناراحت میکنید آتیش میگیرن میرن هوا

هیچ فایده نداره بخدا .امثال این زن های از خدا بی خبر دور و بر من زیاده😔😔😔

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد دروغ میگه و قسم دروغ میخوره

ولش کن بحال خودش .منم همین مشکلات دارم. قل رابطه کردم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
خنده ام میگیره 😥جاریمم انگار یه میت بود...خیلی ناراحت شدم

بدبخت جاریت. چه فشار عصبی بهش وارد شده ناراحت شدم براش

بدبخت جاریت. چه فشار عصبی بهش وارد شده ناراحت شدم براش

اون ۵ ساله عروس ایناس

من ۲ سال

کل موهاشو سفید کردن..قرص اعصاب میخوره جاریم میگرنم داره...تا یه ناراحتی پیش میاد از خودش میره...

من نمیدونم انقدری که بعضی مادرا دوست دارن پسرشون برگرده بیخ ریششون دوست دارن دخترشونم برگرده..

مادرشوهر من که با این کاراش دخترشو برگردوند بازم دست بردار نیست میخواد پسرشم برگرده 

دخترم تمام زندگی من
من نمیفهمم دلیل کارای بعضی از مادرشوهرا چیه؟؟چرا نمیذارن بچه ها زندگیشون بکنن؟مگه بچه خودشون نیستن؟

حاضره پسراشو قربونی کنه برا خواهر برادراش

نمیدونی که چیه...خدا نصیب هیچکس نکنه 

اون ۵ ساله عروس ایناس من ۲ سال کل موهاشو سفید کردن..قرص اعصاب میخوره جاریم میگرنم داره...تا یه نار ...

آخ گفتی منم کل موهام سفید شده اصلا عکسای عقد و نامزدیمونو ببینی باورت نمیشه چند سال پیرتر شدم... خدا ازشون نگذره

دخترم تمام زندگی من