2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 54 پست

مادرشوهر من اصلا کاری به پسرش نداره، میگه مگه میخاستم دخترم یا مادرمو بهش بدم، بزا خوش باشن واسه خودشون، منتها شوهرم خیلی هاره هاره

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم انقدری که بعضی مادرا دوست دارن پسرشون برگرده بیخ ریششون دوست دارن دخترشونم برگرده.. مادر ...

بنظرم یه عقده ای از گذشته همراهشونه که نمیذاره زندگی و خوشبختی بقیه رو ببینن.

اون ۵ ساله عروس ایناس من ۲ سال کل موهاشو سفید کردن..قرص اعصاب میخوره جاریم میگرنم داره...تا یه نار ...

خانواده شوهرم بلائی سرم آوردن که ۴ماه تمام زمین گیر شده بودم. به دیسک کمرم فشار اومد و کل اعصابم گره خوردن بهم.دستشویی که میرفتم از درد نفس تنگی میگرفتم شوهرم میخواست لگن برام بذاره. تا این حد😢😢😢

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
خانواده شوهرم بلائی سرم آوردن که ۴ماه تمام زمین گیر شده بودم. به دیسک کمرم فشار اومد و کل اعصابم گره ...

خدا بدیاشونو بهشون برگردونه

فقط از خدا میخام موقه جون دادن مادرشوهرم من بالاسرش باشم ببینم چطور جون میده...

بنظرم یه عقده ای از گذشته همراهشونه که نمیذاره زندگی و خوشبختی بقیه رو ببینن.

طفلی جاریت.ولی کارت خوب بود ک صداشو ضبط کردی شاید این بار زنگت نزنه شایدم انقدر پروئه بازم زنگت میزنه و چرت میگ

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

طفلی جاریت.ولی کارت خوب بود ک صداشو ضبط کردی شاید این بار زنگت نزنه شایدم انقدر پروئه بازم زنگت میزن ...

دیروز تا شب خونه بودم....برگشته به شوهرم گفته هرچقد زنگ زدم به زنت گوشی رو برنداشت.منم گفتم میریم پرینت بگیریم ببینیم کی زنگ زده که من جواب ندادم

خدا بدیاشونو بهشون برگردونه فقط از خدا میخام موقه جون دادن مادرشوهرم من بالاسرش باشم ببینم چطور جون ...

بذار زنده بمونن تا شوهرامون بیشتر بدی هاشون رو ببینن.

مادر شوهر من بمیره که دیگه شوهرم م منو هم خودش پاره میکنه و قدیسه میشه و جرات ندارم دیگه نفس بکشم

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
خداروشکر  اون بنده خداها هم فشار اومده بهشون دیگه

برادرشوهرم دیروز تو یه وضعی بود که نگو و نپرس

به مادرش گفت زنم چیزیش بشه بمیری هم نمیام خونت.ببین چیکارا کرده که بچش حاضره این حرفو بهش بگه