2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 54 پست
اخه پدرشوهرم باورش نمیشه...میخام به اون نشون بدم 

خوب الان فکر کن نشون دادی اون بازم یه دلیلی، بهانه ای، منطقی چیزی میاره که حق رو به زنش بده. اینو بدون خانواده شوهر هر چقدرم که درون خودشون با هم مشکل داشته باشن در برابر عروس یکپارچه و متحدن اینو از من به یادگار داشته باش هیچوقت سعی نکن یکیشونو در برابر اون یکی کنف کنی چون در نهایت این خودت هستی که تخریب میشی اونا پشت همن.

واقعا چرا بعضیا اینجورین؟؟؟ ... فقط با شماها اینجوره یا با همه تقریبا همین مدلیه؟

با همه

هفته میش تو عروسی بودیم...یکی از همسایه هاشون گفت بااینا چطور سر میکنین...خدا به دادتون برسه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب الان فکر کن نشون دادی اون بازم یه دلیلی، بهانه ای، منطقی چیزی میاره که حق رو به زنش بده. اینو بد ...

پدرشوهرم پشت ماست.چون ذات خراب زنشو میدونه...اما باور نداره زنش انقد پست باشه نزاره ما زندگی خوب داشته باشیم

منم شوهرم خیلی محبت میکرد اوایل..اما الان دیگه چندوقته جمع کرده خودشو.راست میگی

ما هرچی می کشیم از دست شوهرای بچه ننه و بی عرضه ست که اینقدر خودشون رو پیش حانوادشون خار و ذلیل میکنن تا بقیه بزنن توی سرشون و به زناشون بی احترامی کنن

درد من ننه شوهر نیست خود شوهره

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

چه رابطه هایی دارن ملت بامادرشوهراشون😐😐

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)