2777
2789
عنوان

دلتنگی

190 بازدید | 7 پست

من تو این دنیا فقط یک خواهرشوهردارم که بیشتر خواهرم بوده تاخواهر شوهر همیشه کنارم بوده و حامی و درد دلهامو گوش می‌داده همش باهم بیرون می‌رفتیم وکلی خوش بودیم امروز مادرشوهرم گفت میخواد بره از ایران شوهرش رفته اینم تانهایت یک ماه دیگه می‌ره از عصری چندبار اشکام اومده خیلی تنها میشم تو این شهر غریب فقط پدرومادرشوهر هستن دیگه شاید سالی یک بار دوسالی یکبار بتونم ببینمش اونم خودش بیاد 

خوشبختی و عاقبت بخیریش آرزومه ولی دلتنگم عجیب نگید خودشیرینم و لوس کسی ندید اشکهامو

کاش مملکت ما کار و اقتصادش خوب بود تا مهاجرت کمتر میشد 😭

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووووف منم خواهرشوهرم یک سال پیش گفت دارم میرم من فقط نذر و نیاز میکنم که زودتر بره

نه این می‌ره نهایت تا اواسط مرداد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم انشالله به جاش خدا بهت یه دوست خوب و مهربون بده

دوست تو حریم خانوادگی دوست ندارم

خونواده خودت چی پدر مادر خواهر برادر فامیل کسی نیست ؟

خواهر ندارم 

خانواده خودم ۳۰۰کیلومتر ازم دورن شاید دوماهی یکبار ببینمشون