2777
2789
عنوان

صرفا درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 34 پست
خب بارداری حساس هم شدی عزیزم خداروشکر کن که سر کار میره اگه ۲۴ ساعت ور دلت بود ارزو میکردی یکم بره ب ...

اره بخدا بیصبرانه منتظر نینی هستم اما کو تا پاییز بخدا دلم خیلی گرفته داره میترکه مردم الان بیرونن گشت و تفریح منه بیچاره همش خونم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

خداروشکر کن عزیزدلم الان خیلیا بیکار میگردن زحمت کشه دیگه میره برا زن و بچش با جون و دل کار میکنه

پس ما زنا چی عمرمون داره یکنواخت میگذره هروز عین همن بخاطر بارداریم هم همش دراز کشم فقط درو دیوار میبینم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم شوهرم صبح زود میره‌ ۱۱ شب میاد اینقدر خستهههه ست تامیرسه یه دوش میگیره‌شامشو میارم پای سفره خواب ...

وقتتو چطور میگذرونی

انقدر وابسته شوهرت نباش..اونکه مسئول سرگرم کردن تو نیست..خودت باید برای خودت سرگرمی داشته باشی....

من از خدامه شوهرم صبح بره شب بیاد

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
پس ما زنا چی عمرمون داره یکنواخت میگذره هروز عین همن بخاطر بارداریم هم همش دراز کشم فقط درو دیوار می ...

میدونم سختته این وضعیتت موقتیه چشم رو‌هم بذاری تموم میشه

توخونه خودتو سرگرم کن کیک درس کن تی وی ببین اهنگ گوش کن هر کاری که دوس داری تا حوصلت سر نره

تن نمیدهم به تاریکی        من پر از روشنی ام♥️✨

اره بخدا بیصبرانه منتظر نینی هستم اما کو تا پاییز بخدا دلم خیلی گرفته داره میترکه مردم الان بیرونن گ ...

عزیزم اصلا خودتو معطل شوهرت نکن ببین به چه کاری علاقه داری

ببین دوست داری واسه نی نی شال وکلاه وپاپوش‌بافتنی ببافی که زمستون بپوشه

واسه تزینن اتاق نی نی با کاغذ رنگی ونمد یه چیزایی درست کن

کیکی‌وحلوایی‌وکاچی‌  درست کن من این کارایی بودکه حامله بودم میکردم تو تنهاییام زیادم گوشی دستت نگیر ضرر داره

مثلا کتاب بخون 

برو‌پیاده روی میدونم دوست داری باشوهرت باشی ولی افتخار کن که شوهرت کاریه وسرکاره ولی تنها هم بری‌روحیه ات عوض میشه ها

خونه مامان بابات برو دیگه حسابی‌خودتو سرگرم کن‌که متوجه زمان نشی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
انقدر وابسته شوهرت نباش..اونکه مسئول سرگرم کردن تو نیست..خودت باید برای خودت سرگرمی داشته باشی.... ...

اخه کسی نیس سرگرم شم خونه مامانم ک باز تو خونم خونه مادرشوهرم همچنین من پنجشنبه جمعه هام وضعم اینه بخدا خسته شدم

عزیزم اصلا خودتو معطل شوهرت نکن ببین به چه کاری علاقه داری ببین دوست داری واسه نی نی شال وکلاه وپاپ ...

مرسی عزیزم دیگه چاره ندارم انگار 

خوشبحال اونا که شوهراشون اداری هس ارزوم شد حسرت

اخه کسی نیس سرگرم شم خونه مامانم ک باز تو خونم خونه مادرشوهرم همچنین من پنجشنبه جمعه هام وضعم اینه ب ...

دوستی همسایه ای فامیلی نداری رفت و امد کنی؟

شهرستانی یا تهران؟

فیلم ببین ..اهنگ گوش کن ..اگر کار هنری بلدی انجام بده... استخر برو... باشگاه برو... کتاب بخون...

من که وقت کم میارم...

تا شوهرم نیست دوستامو دعوت میکنم

وقتتو چطور میگذرونی

الان که دخترم ۱۹ماهشه صبح ۶ونیم بیداره بچم‌سحر خیزه😁صبحانه میخوریم شوهرم‌میره ما میخوابیم بعد ناهار میپزم 

میخوریم این وسطم‌ یه‌۲۰باری شیر میدم و۳باری عوض میکنم‌

وبغلش میکنم 

بعد میگم‌ ورزش‌کنیم‌‌ میگه آنگ‌ وَزِش ینی اهنگ ورزش

۱ساعتیم ورزش میکنم 

زودی شام‌وناهار فردای همسرمو میذارم‌بپزه‌

بعد دوباره ظهر یکم میخوابونمش‌‌زوری هاااا😏 

خودم میرم سر خیاطیم

بعد بیدار بشه یه بستنی ومیوه شو بخوره هوا خنک‌بشه میریم پیاده روی ایشونم تو کالاسکه خوراکی میخوره وتماشا سر راهم‌میبرمش‌پارک‌ 

بعد من دوباره شام‌بچه رو میدم ورسیدگی هاشو میکنم همسرمم هنوووز‌نیومده‌‌  تا‌بشه ۱۱ که برسه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
دوستی همسایه ای فامیلی نداری رفت و امد کنی؟ شهرستانی یا تهران؟ فیلم ببین ..اهنگ گوش کن ..اگر کار ه ...

عزیزم بخاطر بارداریم خیلی حالم بده کسل بیحال ویار بد تهوع و ازین طرف تنها تو خونه حوصله هیچکاری ندارم فقط کارم شده تو نینی سایت یا تل گرام فقط بیرون رفتنه ک حالم خوب میکنه اما امکانش نیس دارم افسردگی میگیرم 

الان که دخترم ۱۹ماهشه صبح ۶ونیم بیداره بچم‌سحر خیزه😁صبحانه میخوریم شوهرم‌میره ما میخوابیم بعد ناهار ...

ای جانم   بااین دخملی که داری شوهر برا چیته خب حقم داری سرگرم شی منم نینیم بیاد شوهرم میخام چیکار  خیلی خوبه واقا ذوق کردم خودمو عین خودت تصور کردم نینیم بیاد سال بعد همین موقع ها میزارم کالسکه مامان دخملی میریم دور دور..دخمل نازتو ببوسش انگ وزشش قربون بشم

عزیزم بخاطر بارداریم خیلی حالم بده کسل بیحال ویار بد تهوع و ازین طرف تنها تو خونه حوصله هیچکاری ندار ...

منم اوایل بارداری حال نداشتم پایه ثابت اینستا و نی نی سایت بودم

ای جانم   بااین دخملی که داری شوهر برا چیته خب حقم داری سرگرم شی منم نینیم بیاد شوهرم میخام چ ...

عزیزممم ان‌شاءالله صحیح وسالم بغلش میگیری‌منم‌قبل اینکه فسقل خانم‌دنیا بیاد داشتم‌افسردگی میگرفتم ولی خیلی بچه خوبه‌‌بهت قول میدم انچنان سرتو گرم میکنه‌که دیگه نمیگی‌چرا‌دیر میاد‌

اابته اونوقت مهمه وباید شوهرو زیر نظر داشت🧐🧐🧐

نی نی توهم دخملیه؟

منم اوایل بارداری حال نداشتم پایه ثابت اینستا و نی نی سایت بودم

همینش خیلی عذاب اوره خسته شدم شب شوهرم میاد سرش غر میزنم نارحت میشه بعد دلم براش میسوزه و ناراحت میشم ک چرا نارحتش کردم