2777
2789
عنوان

صرفا درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 34 پست
عزیزممم ان‌شاءالله صحیح وسالم بغلش میگیری‌منم‌قبل اینکه فسقل خانم‌دنیا بیاد داشتم‌افسردگی میگرفتم ول ...

مرسی عزیزم خدا گل دخترتو حفظ کنه اره نینی منم دخملیه   کوووو تا پاییز بدنیا بیاد هروزم ی ماه میگذره...چرا باید زیر نظر داشت شوهریو؟  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

مرسی عزیزم خدا گل دخترتو حفظ کنه اره نینی منم دخملیه   کوووو تا پاییز بدنیا بیاد هروزم ی ماه ...

اخه بعضیا وقتی بچه دنیا میاد از هم‌فاصله میگیرن‌‌ 

میگم اینجوری نشه باید مدیریت کرد مثلا جای‌خوابشونو از هم جدا میکنن

منم‌دخترم‌اذر بدنیا اومد الان دلم برای حاملگی‌تنگ شده

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه بعضیا وقتی بچه دنیا میاد از هم‌فاصله میگیرن‌‌  میگم اینجوری نشه باید مدیریت کرد مثلا جای‌خ ...

من کلی قسم خوردم و گفتم دور از جون غلط کنم دلم براذحاملگی تنگ شه بخدا خیلی سختی کشیدم و میکشم بدترین روزام حاملگی بود 

منکه گفتم جای خواب نینی و جدا میکنم والا چکاریه اصلا دوسندارم واسمون هم بخوابه  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

من کلی قسم خوردم و گفتم دور از جون غلط کنم دلم براذحاملگی تنگ شه بخدا خیلی سختی کشیدم و میکشم بدترین ...

ما تخت نی نی رو گذاشتیم‌‌کنار‌تخت خودمون 

هرکی‌میدید میگفت وای‌بچتون گریه میکنه صبح چجوری‌میره سرکار شوهرت میگفتم‌ بچه نصف مال منه نصف اون درضمن من از‌بغل شوهرم‌تکون نمیخورم‌😁

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
ما تخت نی نی رو گذاشتیم‌‌کنار‌تخت خودمون  هرکی‌میدید میگفت وای‌بچتون گریه میکنه صبح چجوری‌میره ...

الهیییی عشقتون زندگیتون پایدار گلم