2777
2789
عنوان

Ivf

82 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

کسی هست ک بدونه تو تهران کدوم بیمارستان ها ای وی اف رایگان انجام میدن و شرایطش چیه؟ 

یا حداقل با هزینه کم ؟

اگ اطلاع دارید کمکم کنید لطفا

بیمارستان مهدیه ۸۵درصد تخفیف داده ب خانمای زیر ۴۲سال ک بچه اولشونه..ای وی اف اونجا تقریبا ۲تومنه ..اطلاعات ببشتر خاستی شماره بیمارستان رو از نت بگیر ..ب اطلاعاتش زنگ بزن بگو میخام با کلینیک شهید صبوحی تماس بگیرم شمارشو بده ..بعد زنگ بزن بگو با الهه مظاهری میخام حرف بزنم ..مشاوره اونجاس ..کمکت میکنه

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

و اینک نوبت باید وایسم یا ن؟

مراحلش رو باید طی کی ..ازمایشاتو میبری ..همسرتم باید یه جلسه پیش اورولوژ بره ..عکس رنگی هم باید بگیری ..جواب همه اینا رو میبری همون ماه داروهاتو میده ک ب امیدخدا ای وی اف کنی

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
مراحلش رو باید طی کی ..ازمایشاتو میبری ..همسرتم باید یه جلسه پیش اورولوژ بره ..عکس رنگی هم باید بگیر ...

خب پس من همه اینارو بیرون انجام دادم...زنگ بزنم وقت بگیرم برم... خسته شدم دیگ..‌ خدا خیرت بده مرسی عزیزم

خب پس من همه اینارو بیرون انجام دادم...زنگ بزنم وقت بگیرم برم... خسته شدم دیگ..‌ خدا خیرت بده مرسی ع ...

باید بری پرونده تشکیل بدی ..برو همونجا همون ماه نوبت میدن بهت