2777
2789
عنوان

شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 61 پست

اصلا خوشم نمیاد ازش اجازه بگیرم.۶ساله هیچ وقت موقع رفتن خونه مادرم بهش نگفتم اجازه نگرفتم رفتم رسیدم هونه‌مادرم اس دادم اینجام😁 انگار زندانیشم بیشعور گیر میده با زن همسایه حرف نزن توکوچه نرو😐😑روسریتو درست کن قبلا ازدواج بامن باروسرس خودتو خفه میکرد الان همه موهوت بیرونه😑از این چرت وپرتا‌گیرا زیاد میده

پسرم دنیام
اگه آدم مقیدی هستی ب دین اسلام باید بدونی ک موقع خروج از خونه باید همسرت راضی باشه... من شاغلم... ی ...

خب منم علت همین چیزارو میخام

مثلا بهت اجازه نمیده مغازه بری و چیزی و ک

دوس داریو بخری 

واست سوال نشده چرا؟

ازش پرسیدی؟؟؟

اگ پرسیدی جوابش چی بوده؟

من نه منم ننم منم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهر من خیلی جاها رو اجازه نمی‌ده برم...

یک بار تو زمینه فعالیت هام یک دفعه گفت نرو و دیگه ادامه نده. هرچی باش حرف زدم و... هم فایده نداشت. منم بش احترام گذاشتم و هرچند علاقه داشتم ولی دیگه نرفتم... بعد ی مدت خودش اجازه داد ک ادامه بدم و جایی ک دوست دارم رو برم...

خیلی وقتا میگه فلان چیزو نپوش یا... منم سعی میکنم تا جای ممکن طبق سلیقه همسرم بپوشمش چون اون برام مهم تر از هرکس دیگه آیه...

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
خب منم علت همین چیزارو میخام مثلا بهت اجازه نمیده مغازه بری و چیزی و ک دوس داریو بخری  واست ...

دوست نداره با مردها حرف بزنم

اگه باهم در ی مغازه بریم خوشش نمیاد من سلام کنم ب فروشنده یا تشکر کنم یا...

خب برا من خیلی سخته دارم سعی میکنم جلوی خودمو بگیرم😂

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
ینی تاحالا نشده بهت گیر بده بگه کجا میری یا این لباس و نپوش و...؟؟؟

در مورد جایی رفتن نه نشده تو این ۶ سال

در مورد آرایشم نه، البته آرایشم غلیظ نیست هیچوقت

اما واسه لباس خب مانتو کوتاه دوست نداره و منم عاشق تیپ اسپرتم، یه وقتایی بحثمون میشه اما خب سعی میکنم وسطو بگیرم که نظر جفتمون تامین بشه.

تنها مشکلمون دیده شدن مو هست، اون حساسه، من واسم مهم نیست یخورده بره عقب. البته موهامو مخصوص درست نمیکنم که دلبری بریزم بیرون، ساده بالا بسته است اما خب اون دلش میخواد مثلا شال و روسریم گیره اینا داشته باشه که من بدم میاد و نمیزنم

شوهر من خیلی جاها رو اجازه نمی‌ده برم... یک بار تو زمینه فعالیت هام یک دفعه گفت نرو و دیگه ادامه ند ...

وای وای وای چقدر یه انسان میتونه مثل شما حقیر باشه 

که حتی خرید نتونید برید !!!

واسه لباس و کار کردن و .... اجازه میگیرید؟مگه خودتون عقل ندارید!

البته توی دین شما عقل زن نصف مرده 

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
اینجا ایرانه عزیز....حق تمکین رو که شنیدید... اینجا حق خاصی برا زنان قائل نیستن....متاسفانه

ای کاش میدونستید حق خاص همین سایه بالاسره... همین مردیه ک پشتمون بش گرمه...

اصلا خوشم نمیاد ازش اجازه بگیرم.۶ساله هیچ وقت موقع رفتن خونه مادرم بهش نگفتم اجازه نگرفتم رفتم رسیدم ...

بهت میگ فلان لباس و نپوش

موتو بپوشون عکس العمل شما چیه؟

من نه منم ننم منم  
دوست نداره با مردها حرف بزنم اگه باهم در ی مغازه بریم خوشش نمیاد من سلام کنم ب فروشنده یا تشکر کنم ...

یعنی واسه صحبت کردن شما هم تصمیم میگیره؟واقعا واستون قابل تحمله!،شما واقعا برده ای!

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
شمایی که قانون خونه ات رو تعیین میکنی عزیزم 

البته که خونه نظام و دادگاه نیست که قانون توش باشه...

هرچی هست بر پایه عشق و احترام و محبته...

ولی خب از نظر قانون کشور مرد این حق رو داره متاسفانه

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
وای وای وای چقدر یه انسان میتونه مثل شما حقیر باشه  که حتی خرید نتونید برید !!! واسه لباس و ک ...

هرکس می‌تونه حقارت رو در یک چیز ببینه

من برای خرید و کار کردن اجازه نمی‌گیرم...

چون میدونم دوست نداره تنهایی خرید کنم با خودش میرم خرید...

من ب همسرم احترام میگذارم...

حالا اگر شما این احترام رو حقارت میدونید... ب خودتون مربوطه.‌.

بله دین کامل و جامع من این رو ازم میخواد

ای کاش میدونستید حق خاص همین سایه بالاسره... همین مردیه ک پشتمون بش گرمه...

متوجه منظورتون نشدم

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
یعنی واسه صحبت کردن شما هم تصمیم میگیره؟واقعا واستون قابل تحمله!،شما واقعا برده ای!

نظر من با نظر شما متفاوته

و باید خدمتتون بگم ک لحن صحبت کردن هرشخص کم یا زیاد بودن شخصیت اون فرد رو نشون میده...

شوهرمن هم هیچ کاری نداره کجامیرم باکی میرم چند برگردم .اصن شب خونه مامانم باشم نباشم.هیچوقتم ب ارایشم نظرنمیده .یا اینو بپوش اونو نپوش.اصلا!!هرچند من راحتم و ازادم ولی خودم جایی برم اطلاع میدم.ولی خب اینطوری ام خوب نیست دلم میخواست ی ذره گیر بده شاید اینا یعنی کم اهمیته من براش؟؟؟؟؟