2777
2789
عنوان

شوهری

660 بازدید | 61 پست

سلام صب قشنگتون بخیر 

ی سوال داشتم اینه ک:

شوهرتون ب اندازه کافی تو

لباس پوشیدن ،ارایش کردن،

بیرون رفتن با دوستاتون رو و...بهتون میده؟؟؟؟

من نه منم ننم منم  

منظورت اجازس؟😐

کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات.     امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من به عنوان یک انسان خودم برای خودم تصمیم میگیرم ولی نظر شوهرمم توی رنگ لباس میپرسم و جاییم بخوام برم فقط بهش اطلاع میدم

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

تو آرایش کردن و لباس پوشیدن دوس داره شیک ولی ساده 

آرایش غلیظ و لباس کوتاه موتاه و جلف باشه نمیذارع!

اما با دوست بیرون رفتن رو هرگز اجازه نمیده!😐

کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات.     امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️
نظر ممکنه بده ولی آزادی دست همسر نیستا 

ممکنه بهتون سخت بگیره 

بگه فلان لباس و نپوش دوس ندارم

یا ارایشتو کمتر کن 

یا مثلا دوس ندارم با دوستات بری بیرون؟؟؟

من نه منم ننم منم  

واسه جایی رفتن از کسی اجازه نمیگیرم، اما به عنوان همسر در جریان قرارش میدم. حالا قبل یا بعدش

در مورد پوشش و ظاهر ازش مشورت میگیرم چون انتظار دارم اونم بگیره، قراره سلیقه هم رو تامین کنیم اما سلیقه خودم رو اولویت میدم چون در نهایت منم که میپوشمش

اگه آدم مقیدی هستی ب دین اسلام باید بدونی ک موقع خروج از خونه باید همسرت راضی باشه...

من شاغلم... یعنی بیرون از خونه زیاد میرم... ولی خیلی جاها و همسرم نمی‌ذاره برم...منم قبول میکنم... 

مثلا حتی دوست نداره در مغازه برم. موقع برگشت از سر کار چیزی ببینم بخوام بخرم... میدونم ک دوست نداره.‌.. منم تا واجب نباشه نمیرم...

چون دوستش دارم و برای حرفش احترام قایلم و میدونم اگه با رفقام بیرون نرم یا حتی دم در مغازه نرم اتفاق خاصی نمی افته...

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
واسه جایی رفتن از کسی اجازه نمیگیرم، اما به عنوان همسر در جریان قرارش میدم. حالا قبل یا بعدش در مور ...

ینی تاحالا نشده بهت گیر بده بگه

کجا میری

یا این لباس و نپوش و...؟؟؟

من نه منم ننم منم  

اصلااااا هر جایی بخوام برم به هیچ عنوان بحث اجازه نیست فقط خبر میدم بهش البته خوب ما ده سال از زندگیمون گذشته به هم اعتماد کامل داریم  من حتی سفر هم با دوستام میرم

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
نظر ممکنه بده ولی آزادی دست همسر نیستا 

اینجا ایرانه عزیز....حق تمکین رو که شنیدید...

اینجا حق خاصی برا زنان قائل نیستن....متاسفانه

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
اینجا ایرانه عزیز....حق تمکین رو که شنیدید... اینجا حق خاصی برا زنان قائل نیستن....متاسفانه

شمایی که قانون خونه ات رو تعیین میکنی عزیزم