2777
2789
عنوان

شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 61 پست

در مورد همه اینایی که گفتی کاملاااااا مختارم و آزاد

ولی اهل مشورت و نظر خواهی هم هستم 

نظرشونو میپرسم ،چون برام مهمه ،اما در نهایت کاری که دلم بیشتر میپسنده انجام میدم  

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

متوجه منظورتون نشدم

من واسه کی دارم زندگی میکنم؟

ب عشق کی دارم زندگی میکنم؟

وقتی خاسته ای ازم داره و میتونم انجام بدم... ارزش داره ک بی محلی کنم؟ یعنی علاقه من محدود ب همینه؟ تا وقتی مث خودم فک میکنی خوبی وقتی نظرت عوض شد دیگه حرف نزن؟

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم اصولا هرجایی برم و هرکاری بکنم به شوهرم میگم نه از سر ترس نه از سر وظیفه...چون ما باهم دوستیم این حرفا و پنهون کاریا رو نداریم....من همه چیم رو هست...

ولی خودش هم اصلا بهم گیر نمیده نه تو پوشش نه برخورد با آقایون نه جایی برم یا نرم...

البته گاهی بعضی جاها رو میگه مناسب تو نیست ولی دعوا سرش نداریم.

اعتقادش اینکه هر کس ذات خودش باید درست باشه....

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
من واسه کی دارم زندگی میکنم؟ ب عشق کی دارم زندگی میکنم؟ وقتی خاسته ای ازم داره و میتونم انجام بدم. ...

همه ی این حرفا به شرطی درسته که نه مردسالاری باشه نه زن سالاری...

همچی برپایه احترام محبتو مشورت باشه.

کسی زور نگه این وسط

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
خب منم همین مدلی ام کاملا مختارم و آزاد .ولی ی ذره گیر میداد بهتر بود. قد نخود لااقل!!!

حالت خوب نیست تو😅😅😅

اوایل عروسیمون تحت تاثیر خانوادش خیلی گیر میداد بهم چون یادش میدادن. اما الان اصلاااا . برای بیرون رفتن بهش اطلاع میدم چون اون هم همیشه بهم اطلاع میده. و برای پوشش پوششم معمولیه ی وقتا یکم ایراد میگیره ک اونم به حرفش گوش میدم چون نظرش برام مهمه. اون که مرده کلا به سلیقه من لباس میپوشه و به حرف منه. خیلی زشته واقعا اگه ی درخواستیم داره ناراحتش کنم 

خدایا مارو صاحب خونه کن ❤ برای صاحب خونه شدن همه مستاجرا ی صلوات❤
شوهرمن هم هیچ کاری نداره کجامیرم باکی میرم چند برگردم .اصن شب خونه مامانم باشم نباشم.هیچوقتم ب ارایش ...

هیچوقت همچین فکری نکن 

مردی ک بهت گیر میده ینی واسش ارزش 

داری.اونی ک گیر میده شاید از نظر 

اخلاقی مشکل داره.پس فکرتو درگیرش نکن

من نه منم ننم منم  
پس اهمیت نداشتن یعنی چی خو

وا....مگه بقیه رفتاراشو نمیبینی که داره اهمیت میده یا نه....اهمیت دادن به اینکه بگه روسریتو بکش جلو😨😨