2777
2789
عنوان

شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 61 پست
اگه آدم مقیدی هستی ب دین اسلام باید بدونی ک موقع خروج از خونه باید همسرت راضی باشه... من شاغلم... ی ...

اگه شما هم دوست نداشته باشین و  راضی نباشبن همسرتون جایی رو نمی رن البته برام سوال شد اگه دوست ندارین جواب ندین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نقطه ضعفم:ن نمیگه.ی بارپرسیدم چرانظرنمیدی گفت چی بگم خودت واردی .ب همه ام نظر میدی.کی جرات داره ب تو ...

خب  اینجوری فک کن ک 

تورو استاده مدولباس میدونه 😉😉😎

ک‌همه میان ازت نظر میخان 😊

من نه منم ننم منم  

[QUOTE=96548463]اگه آدم مقیدی هستی ب دین اسلام باید بدونی ک موقع خروج از خونه باید همسرت راضی باشه... من شاغلم... ی ...[/QUOTE]

پس نظر و شخصيت و علايق خودت چي ميشه؟؟؟ يا خدا . عمرا يكروزم با چنين چيزايي كنار نميومدم با اينكه منم همسرما دوست دارم ولي خودمم به عموان يه انسان كامل عقل و شعور دارم و حتما تشخيص ميدم كجا بايد برم و كجا نه. اينكه كسي بخواد بهم بگه چكار كن را توهين مستقيم به خودم ميدونم و طرف از چشمم ميفته. حالا ١٤٠٠ سال پيش قضيه چي بوده يا چه شرايطي بوده را من نميدونم ولي تو دنياي امروز من خودم را به عنوان يك زن بالغ قبول دارم و خدا را شكر همسرمم قبولم داره 

ممکنه بهتون سخت بگیره  بگه فلان لباس و نپوش دوس ندارم یا ارایشتو کمتر کن  یا مثلا دوس ن ...

نه من با اینکه همسرم مقیده(دوستان جبهه نگیرن😁😓)

ولی ب رنگ لباس و ..دخالت نمیکنه،میگه هر چی راحتی بپوش،ارایشم هرطور باشه باشه،میگه بحححح چ خوشگل کردی باز😂

ولی موقع خرید لباسای رنگ روشن کوتاه و تنگ پیشنهاد میده و میگه شما که چادریی ،اینطوری بپوش روحیه ت جوون و پر نشاط می مونه

در مورد دورهمی و دوستان هم همیشه تشویق میکنه میگه خیلی خوبه با دوستات بیرون باشی و خوش بگذرونید ،من خودم خیلی اهل معاشرت بادوستان نیستم

در کل ادم انرژی مثبت و باحالیه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

برای بیرون رفتن اجازه نمیگیرم ولی قرارمون اینه هرجا رفتیم قبلش به هم اطلاع بدیم هم من هم اون , یه قرار دیگه هم داریم که مجردی با دوستامون بیرون نمیریم اگر بیرون به صورت دسته جمعی و با شوهرها البته اونم دقیقا همینجوریه و با دوستاش نمیره , در مورد لباس و ارایش هم میگه ارایش بکن لباس خوب بپوش هرجور دوس داری باش ولی رفتارت جوری باشه که کسی جرات نکنه بیشتر از حد و حدودش حرفی بزنه یا به خودش اجازه بده بهت نزدیک بشه

ممکنه بهتون سخت بگیره  بگه فلان لباس و نپوش دوس ندارم یا ارایشتو کمتر کن  یا مثلا دوس ن ...

نه عزیزدلم همسر من اینطوری نیست ولی خب من کاملا آزاد بودم مجرد بودم یعنی با این شرایط دیده و پسندیده خیلی از اقایون اینطوری نیستن 

من راستش آرایش نمیکنم خیلی کم ولی لباس رو گیر نمیده 

بنظرم اگر اذیتت نمیکنه و تازه آشنا شدید یکم فرصت بده بهتر میشه اولاش زیاد دیدم آقا یکم حساس بوده ولی اگر در حد زیاده باهاش صحبت کن نزار براتون بعدها مشکل بوجود بیاد 

شما خیلی ریلکس و ارومی از نظراتت معلومه عزیزم.حتما هم زندگی موفقی داری.انشاالله ک همینطوره.

مرسی عزیزدلم ایشالا توام زندگیت 

ب بهترین نحو ممکن پیش بره 

بهترینارو واست ارزو دارم

من نه منم ننم منم  
هیچ وقت گیر نداده حتی خودش همش میگه برو بیرون تو خونه نمون تا اون سر دنیا هم تنهایی رفتم و اومدم😀 ...

چ عالی 

واقعا بهتر ازاین مگه داریم!

من نه منم ننم منم