2777
2789
عنوان

سی سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 64 پست

تو مرزشم تقریا چرا شدم

سن بدیه اگه مجرد باشی

سن خوبیه اگه همسر خوب و بچه خوب داشته باشی که همه ندارن

سنی که تسلیم میشی،مثل یه اسیر داعشی که منتظره زودتر تمون بشه و سرشو ببرن(مرگ بیاد)،میدونه درد داره حرکت چاقو ولی دیگه از ناراحتی خسته هست و دنبال تموم شدن همه چیزه

این سن واسه هر کاری هم زوده و هم دیره دیگه

سنیه که میگی نصف عمرم رفت و اون همه سختگیری واسه ازدواج و شغل شوهرو تحصیلات و پولش خنده دار بود و بی ارزشه  چون اولویتت میشه اخلاق و وفاداری .

سن بدیه خیلی بد

تسلیمی و جیکت در نمیاد  یعنی درادم سودی نداره چون یا بردی یا باختی 

سنی هست که زنا از چشم میفتن و جاشون رو به دخترای جوون تر میدن؛میا جنسی و حس تفریح و شور جوونی ضعیف میشه و به خودت میاد و میگی وااای گذشت

ازش بدم میاد

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مرزشم تقریا چرا شدم سن بدیه اگه مجرد باشی سن خوبیه اگه همسر خوب و بچه خوب داشته باشی که همه ...

چقد ناامید شدم

خدااااااامنو بکش بعد از سی سالگی   

عاااااااااااشقتم خدای خوشگلم                             بابت زندگی قشنگی ک بهم دادی                                             عااااااااااااااشقتم  

من بعد از سی سالگی بحران وحشتناکی گذروندم. هنوزم تو شوکم. ۳۵ سالمه حس میکنم فرصت برا هیچی ندارم:(

هم سی سالگی بحران داره هم ۴۰ سالگی. بحرانشم شبیه افسردگیه و تو باید بپذیری بزرگ شدی و خودتو برای پیری اماده کنی. تو رو خدا قدر فرصت هاتون رو بدونین قدر عمرتون رو بدونین.مخصوصا پای مردا حرومش نکنید :(

و هر روز میگذره سخت تر،،عمر چه گران میگذرد

منظورم به شکل کلی ابتدای دهه هاست

۲۰

۳۰

۴۰

حتی همین ۲۰ سالگی

من فک میکردم دنیا یه طور دیگه ای میشه واسم

تغییرو حس میکنم

ی خوده تازه ای میشم

اما همون سکون و ثبات همیشگی به من حس بدی میداد

البته تو مملکت ما زمینه ها برای متفاوت بودن تو دهه های مختلف خیلی نیست

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
چقد ناامید شدم خدااااااامنو بکش بعد از سی سالگی    

خدا نکنه

ولی اینم بگم تو هر سنی باشی امیدم هست و میشه خوشحال بود حتی با چای و دیون تاپکوای نی نی سایت و دیدن خنده های بچه هایی که بعدا بزرگ میشن🌷🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

من ۲۸ سالمه اتفاقا دچار بحران شدم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

متنفرم از یکی سنمو بپرسه بنظرم یه چیز شخصیه به هرکسی مربوط نمیشه مخصوصا جاری فضول ،یه جاری فضول دارم همش توجمع سنمو میپرسه خودش متولد۷۴ ،قبل من عروسی کرده ،موقعه خونه مادرشوهرم بودم تا من حواسم نبود میرفت وسایلمو چک میکرد تا طعنه سنمو بهم بزنه،من با اینکه تو ذهنم سن واسم مهم نیست ولی دوس ندارم کسی سنمو بدونه 

چقد ناامید شدم خدااااااامنو بکش بعد از سی سالگی    

این حرفا چیه دختر😁 همه که دچار این بحران نمیشن.‌افرادی که تحت فشار هستن و استرس و زندگی ناامن دارن بحران رو حس میکنن

من بعد از سی سالگی بحران وحشتناکی گذروندم. هنوزم تو شوکم. ۳۵ سالمه حس میکنم فرصت برا هیچی ندارم:( ه ...

قشنگ گفتی مخصوصا جمله اخر🌷🌷🌷

به نظر من سی سالگی هم بحران داره چون کم نیست تعداد سالهایی که گذروندی و فک کن اگه یکی باشی مثل من که تو این مدت نه هنری یاد گرفتی نه درس درست و درمون خوندی ونه از خونه داری و بچه داریت راضی هستی و پیش خودت میگی ای وای چرا اینقد عمرم الکی گذشت و آیا وقتدارم که جوری بشم که خودم دوست داشته باشم؟

به نظرتون این بحران نیست؟

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)
تو مرزشم تقریا چرا شدم سن بدیه اگه مجرد باشی سن خوبیه اگه همسر خوب و بچه خوب داشته باشی که همه ...

چه قدر خوب و کامل گفتی

دقیقا حرف دل یکی از دخترای سه ساله ی اطراف من

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
خدا نکنه ولی اینم بگم تو هر سنی باشی امیدم هست و میشه خوشحال بود حتی با چای و دیون تاپکوای نی نی سا ...

آخه من اصلا حس سی سالگی ندارم

بخدا حس میکنم 19،20سالمه

نگران شدم با این مطلب

عاااااااااااشقتم خدای خوشگلم                             بابت زندگی قشنگی ک بهم دادی                                             عااااااااااااااشقتم