2777
2789
عنوان

همسایه

186 بازدید | 12 پست

بچه‌ها ما یک سال قبل به مدت یکسال جایی مستاجر بودیم. خانم صاحبخانه طبقه بالای ما بود،مهربون و خونگرم، من نوزاد داشتم دوسش داشت تند تند میومد پیشش وقتی شوهرم نبود البته.

گاهی هم احساس میکردم چون غریبم اینجا میخواد بهم محبت داشته باشه.

موقع اسباب کشی خانواده شوهرم نیومدن کمک پسر این خانم خییییییلی کمک کرد و خودش هم بچه م رو نگه داشت چون من و همسرم تنها بودیم و کسی کمکمون نبود اینجا.

وقتی من شهرستان میرفتم یکی دوبار دست پسرش واسه شوهرم غذا میفرستاد، گاهی منم بودم میفرستاد.

خلاصه میخوام بگم با محبت هستن و خیلی مذهبی و خانواده دار!

فقط مدتی که خونشون بودیم همون اوایل که شوفاژ رو روشن کردیم دونه دونه شوفاژها سوراخ شدن و ترکیدن( پوسیده بودن آخه) ماهم تازه یک ماه بود روشن کرده بودیم،شوهرش گفت خودتون شوفاژ بخرین و زیر بار نرفت و کلی هزینه گذاشت رو دستمون،با توجه به اجاره بالایی که میدادیم... 

به هرکسی گفتیم گفت نباید خرج میکردین چون اینجور هزینه ها با صاحب خونه اس ولی ما نوزاد داشتیم و مجبور بودیم درست کنیم که بچه سرما نخوره...

حالا یکساله از خونشون اومدیم بیرون

واسه خونه جدیدمون زنگ زدن میایم منم واسه جبران زحماتشون توی اسباب کشی شام دعوت کردم البته ما افطاری رفته بودیم قبلاً خونشون. 

امسال دوباره ماه رمضان زنگ زد دعوت کرد شوهرم گفت من از شوهرش دلخورم و نمیام اصن چکاره ما هستن که رفت و آمد کنیم.منم بهانه آوردم نرفتیم.

الان دوباره پیتم داده واسه جمعه دعوت کرده شوهرم گفت نمیام. منم دیدم دوست نداره چیزی نگفتم.

به اون خانم بالاخره پیام دادم و حقیقت رو گفتم.

پیام داده شماره خونه رو میخواد که لابد اصرار کنه بازم.

من چکار کنم حالا؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم مستاجر همچین ادمی بودیم یه کولر نخرید ما پخیدیم .لی بدل نگرفتیم 15-16 سال هست که از این ماجرا م ...

وای عزیزم دیگه اینجوری نگو پخیدیم توترکی معنی بسیاربدی داره

به کوچکی گناه نگاه نکن بنگرچه کسی را نافرمانی میکنی...
جواب ندم؟

چرا جواب بده .دور از ادبه.من بودم هر جوری بود شوهرمو راض ی میکردم می رفتم از قدرت زنانگیت استفاده کن.دنیا ارزش نداره وولش کن و..وبعد دنیا کوچیکه شما خونه می خرید میدیددست مستاجر واسه شما هم همچین چیزی پیش میاد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز