2581
2640
عنوان

بارداری دوقلویی

1899 بازدید | 88 پست

سلام. اونایی که تجربه بارداری دوقلویی دارین لطفا بیاین کمک...

لکه بینی تو ۸ هفته چقدر میتونه طبیعی باشه؟؟؟؟ کسی هست که لکه بینی داشته و بعد هم دوقلوهاش صحیح و سالم به دنیا اومدن؟؟؟؟؟

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚

من دوقلو دارم ولی لکه بینی نداشتم،فکر کنم بری دکتر یک آمپول یا قرص میده لکه بینی از بین می‌ره ولی احتمالا بهت استراحت میده

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

سلام منم دوقلو دارم هفته هفده هستم

مثل شما هفته ۸ لکه بینی داشتم. البته دکترم از قبل برام شیاف پروژسترون داده بود. تقریبا یک ماه هر شب مصرف کردم.

دو روزه لکه بینیم قطع شد. تا الان هم خداروشکر لکه بینی نداشتم.

نگران نباشید. خوب استراحت کنید سعی کنید کار نکنید. خم و راست نشید تا رفع بشه

من دوقلو دارم ولی لکه بینی نداشتم،فکر کنم بری دکتر یک آمپول یا قرص میده لکه بینی از بین می‌ره ولی اح ...

ممنونم 🙏🏻  امیدوارم چیز بدی نباشه...

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2603
سلام منم دوقلو دارم هفته هفده هستم مثل شما هفته ۸ لکه بینی داشتم. البته دکترم از قبل برام شیاف پروژ ...

ممنونم از توضیحاتت. منم دارم شیاف استفاده میکنم. ایشالا دوقلوها صحیح و سالم میان تو بغلت 🥰🥰

دکتر رفتید99؟؟یاخودتون دوقلو بودید

من دو تا برادر دوقلو دارم. ولی خب الان کلا ناخواسته باردار شدم. اصلا قصد بارداری نداشتم..... 😑

منم دوقلو دارم پدرم دراومده    

منم باردارم سی هفتم خیلی روزا دیرمیگذره دلم میخاد بخابم بیدارشم ببینم دارم میرم بیمارستان 

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
2637
خانومای باردار برا من دعا کنین توی شک هستم انشالله که حامله باشم اولین اقدامم بودش 

ایشالا که نی نی تو دلته 😊  چقدر مونده تا موعد پریودت؟

ایشالا که نی نی تو دلته 😊  چقدر مونده تا موعد پریودت؟

دیروز موعودم بود استرس دارم دوست دارم به خودم امید ندم ولی نمیشه 

مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂
منم باردارم سی هفتم خیلی روزا دیرمیگذره دلم میخاد بخابم بیدارشم ببینم دارم میرم بیمارستان 

به سلامتی 🥰 دیگه آخراشی، این چند هفته هم زود میگذره و نی نی ها میان تو بغلت 😊  شما هفته های اول لکه بینی نداشتی؟؟؟؟؟

2604