2777
2789
عنوان

کادوی شوهرم واسه تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 49 پست
نمیدونم اخه حق هم داره دستشم خالیه هزینه دوادرمون و زایمانمم که بماند... 

عزیزم چون میگی توقع خاصی نداری همون گل رو کادو حساب کن

اگر دوباره کادو داد ذوق می‌کنی و اگر نداد هم تو ذوقت نمیخوره...

ازشم تشکر کن که دو سه جا برات تولد میگیره

واقعا با این گرونیا و فشارها همون یکیشم خیلی خوبه

تولدت مبارک

ان شاالله همیشه دلت خوش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسه دیگه بدبخت چیکار کنه سه جور میخواد بهت تبریک بگه و تولد بگیره مثل شوهر من خوبه که تولدم چند روز ...

خخخخخخخ دهن بو گندو رو خوب اومدی خیلی خوشم اومد.البته منم ۲هفته دیگه تولدشه کوفتم نمیگیرم تازه قهرم اومدم خونه مادرمم

توقعاتت خیلی پایینه میگن زنی که خرج نداره ارج نداره

خب مثلا چیکار کنم دقیقا شش سال جنگ میشد هرشب تولدم بهش میگفتم منم آدمم یه چیزی برام بخر یادآور بذار تو گوشیت که بهم تبریک بگی چه جوری حالیش کنم؟ اونم همش میگه من وقت ندارم مثل تو نمیتونم سورپرایز کنم و از این حرفا الان به نظر شما باید چیکار کنم؟؟ جدا دوست دارم چندتا راهکار بدین چون بدجوری رو دلم مونده کاراش اینقدر که میگم چی میشد روز تولد من نبود تو تقویم که اینقدر غصه نخورم

توقعاتت خیلی پایینه میگن زنی که خرج نداره ارج نداره

ببخشید با این جمله تون کاملا مخالفم  شاید برای یه دوره ای جواب میداد   اما  الان باید واقعا فکر جیبشون رو کرد همه چی خداتومن  قیمت داره

نمیخوام بگم من خیلی خوبم اما سطح توقعاتم از بس پایینه تو فامیل زبانزد همه هستم  اما خداروصدهزار مرتبه شکر  همسرم بی نهایت احترامم رو داره همه جا از هنر دستم تعریف می کنه کوچکترین حرفی بزنم فورا عملی می کنه

اما یه بنده خدایی همیشه همین حرف رو میزنه  و همه هم به پر توقع بودن میشناسنش  همش دعا می کنم که الهی زندگیش با ارامش باشه  الهی خوشبخت باشه  هرچیزی رو میخره  همسرش کلی منت میذاره رو سرش  و تو زندگیش هم کم دعوا نداره  به حدی که میگه  تنها دلخوشیم فرزندمه نبود  میرفتم 

التماس دعا
اره اخه منم هرسال براش همین کارارو میکنم با این تفاوت که یک کادوی اختصاصی هم براش میگیرم اما میگم شا ...

یعنی انقد رودربایستی داری با شدهرت؟؟؟

خب بهش بگو کادوم کو یا بعدا میدی یا نمیدی😁

من دو ماه دیگه تولدمه به شوهرم از الان میگم چی میخای برام بخری البته تنهایی هیچ وقت نمیخره باید دوتایی بریم یه چیز بخرم از بس که سخت پسندم

همش بخاطر مادرشه تو تاپیکام هستش نه دیگه حتما تنگ نمیشه موقع رفتن گفت صدتای تو بچت فدای تار موی م ...

کاش اینایی ک انقد مامانین هیچوقت زن نمیگرفتن.شوهر منم گدای سر کوچه رو بهم ترجیح میده

تیکر تولد پسر نازم