2777
2789
عنوان

کادوی شوهرم واسه تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این همه داره جشن می گیره برات گلم برات اورده به نظر من همین که یادش بوده کلیه با این همه گرفتاری و ...

نه اخه منم هرسال همینکارارو میکنم براش دوتا تولد یکی دوستانه یکی خانوادگی ولی کادوهم میدم الان میگم شاید نزدیک زایمانمه دستش خالیه

یه صلوات برا نینی تو شکمم بفرستین برام بمونه🌷
کادو ک مهم نیست.این همه کار کرده.گل هم آورده.منم مثل تو پرتوقعم‌ولی خوب نیست.مهم توجهشه ک نشون داده.

راست میگی اما خب منم دوسداشتم کادو بگیرم 😒😭

بسه دیگه بدبخت چیکار کنه سه جور میخواد بهت تبریک بگه و تولد بگیره مثل شوهر من خوبه که تولدم چند روز پیش بود. شب تولد من خواهرم برا پسر کوچیکش تولد گرفته بود مارو هم دعوت کرد من البته توقع تولد و.... ندارم فقط تبریک بوه بسه خلاصه نکرد زودتر یه تبریک بگه میدونست بریم اونجا همه به منم تبریک میگن رسیدیم اونجا تبریک نگفت هیچ آخر شبش میگم بازم یادت رفته بود میگه امشب تولدت نیست که فردا صبح تولدته😢😢 صبحم با دهن بوگندو بوسم کرد گفت تولدت مبارک همین..... بعدم خیلی خیلی حرصم گرفت گفتم چی میخای کادو بدی گفت پنجاه تومن، منم رفتم یه سرویس سفال گل گلی قشنگ گرفتم 80 تومن گفتم پولشو بده هدیه تولدمه😬😬خلاصه که آرزو به دلم موند یه بار درست و حسابی تبریک بگه چه برسه به جشن و هدیه و..... منم مثل احمقا هرسال براش تولد میگیرم 😔😔هی دلم نمیاد میگم گناه داره ولی امسال مثل خودش تبریکم نمیگم بهش😤😤

راست میگی اما خب منم دوسداشتم کادو بگیرم 😒😭

ببین زود قضاوت نکن.منم چندروز پیش ی تاپیک زدم واسه تولدم گفتم شوهرم کاری نکرد .شبش شوهرم کیک و....گرفته بود.خیلی پشبمون شدم 

بسه دیگه بدبخت چیکار کنه سه جور میخواد بهت تبریک بگه و تولد بگیره مثل شوهر من خوبه که تولدم چند روز ...

توقعاتت خیلی پایینه میگن زنی که خرج نداره ارج نداره

سطح توقع رو بیار پایین

من هرسال تولدش بهترین کادو رو میگیرم برای کوچکترین مناسبت ها هدیه میگیرم  کلی خونه تزیین می کنم و جشن می گیرم  وقتی میاد تو خونه کلی غافلگیر میشه  ولی همسرم فقط یه پیام تبریک میفرسته  برای مناسبت ها  فقط یه بار جعبه شیرینی خرید و یه شاخه گل  کلی ذوق کردم   از نداری یا دوست نداشتن نیست   میدونم اخلاقش اینطوریه  محبتشو طور دیگه ای ابراز می کنه  و منم اصلا ناراحت نیستم از این موضوع چون هرکی یه خصوصیات اخلاقی داره 

التماس دعا