2777
2789
عنوان

کادوی شوهرم واسه تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 49 پست
کاش اینایی ک انقد مامانین هیچوقت زن نمیگرفتن.شوهر منم گدای سر کوچه رو بهم ترجیح میده

آره دیگه

حالا از کوچکترین عضو خانوادم تا بزرگترینشون داره بهم میگه اشتباه کردی

حالا با یه بچه منتظره برم بهش التماس کنم

مامانمم میگه بشین سرجات تا خودش بیاد وگرنه ایندفه خواهرش ک ازت کوچکتره سرت داد زد دفعه بعد کتکتم بزنن نباید صدات دربیاد

خب مثلا چیکار کنم دقیقا شش سال جنگ میشد هرشب تولدم بهش میگفتم منم آدمم یه چیزی برام بخر یادآور بذار ...

بنظرم اگر آدم منطقی هست باهاش راحت حرف بزن... از خواسته هات بگو... بگو برای یه زن این چیزا خیلی مهمه و ارزش داره... بگو حتما لازم نیست کادوی گرون قیمت باشه یا بخوای کارای آنچنانی کنی اینا بهانه است واسه اینکه یه مرد یا یه زن به همسرش بگه و یادآوری کنه خیلی براش عزیزه که از وقتش میزنه که اونو خوشحال کنه و حتی با وجود مشغله بیادشه...

مرد اگر زنش رو دوست داشته باشه سعی می‌کنه خوشحالش کنه خب منم اینجوری خوشحال میشم و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش بخاطر مادرشه تو تاپیکام هستش نه دیگه حتما تنگ نمیشه موقع رفتن گفت صدتای تو بچت فدای تار موی م ...

عجبا

بگو مگه من از هوا حامله شدم که شد بچه من؟ 

مثل بعضی خانواده شوهرا که هرجا که بنفعشونه نوه اشون میشه بچه پسرشون هرجا که نه میشه بچه عروس....

یعنی انقد رودربایستی داری با شدهرت؟؟؟ خب بهش بگو کادوم کو یا بعدا میدی یا نمیدی😁 من دو ماه دیگه ت ...

دقیقا منم سخت پسندم و خیلی تیز

یکی دوبار تو عقد برام کادو گرفت اون موقع چیزی بهش نگفتم ولی بعدش گفتم مثلاً با سلیقه من جور در نمیاد ....

هر وقتم بخواد کاری کنه سورپرایز شم یه سوتی میده میفهمم

میگه اصلا نمیشه تو رو سورپرایز کرد.... گاهی وقتا وانمود کن مثلاً چیزی نمی‌فهمی  

خودش که دیگه بدتره... از چند روز قبل تولدش سفارش کیک میده(چون خودم براش درست میکنم) و میگه کیک خامه ای و پر ملات باشه... منم میگم حالا که خودت میدونی لیست بهش میدم بره موادش بخره...  

بنظرم اگر آدم منطقی هست باهاش راحت حرف بزن... از خواسته هات بگو... بگو برای یه زن این چیزا خیلی مهمه ...

اتفاقا آدم منطقی هست تو همه موارد بجز این یکی، هممممه این چیزایی رو هم که گفتین کاملا مستقیم و در آرامش و یا به هزار روش دیگه بهش گفتم ولی همش میگه من نمیتونم من مثل تونیستم میگم اگه خوشحالی من برات مهمه من اینارو دوست دارم میگه برام مهمی ولی نمیتونم، از رو خجالت و این حرفا هم نیستا کلا دلش نمیخاد به خودش زحمت بده برا این مورد، بقیه مواردش خوبه ولی هرسال روز تولدم باید غصه بخورم😢😢دیگه امسال براش هیییچ کاری نمیکنم حتی تبریکم نمیگم، اطرافیان وضع مالیشونم از ما شاید کمی پایین تر باشه به مناسبت تولد خانومشون تک پوش میگیرن به مناسبت سالگرد ازدواج سرویس نقره، اون یکی چرم میگیره یکی کیک میگیره من اینارو هم نمیخوام فقط به موقع تبریک بگه یه شاخه گل بده یا همونم نده راضیم اما همیشه اذیت میکنه😭😭حالا خودش رو تولدش حساسه ها ولی من........