2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 139 پست
من دلم دختر میخواد ولی اگر پسر هم شد رو چشمام میذارمش. خدا کنه اول باردار باشم دوم سالم باشه

هی نگو  اگر باردار باشم همه دارن میگن هستی پس باور کن ک هستی ما تجربه داریم میدونیم بی بی چک الکی مثبت نمیشه😁

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

هی نگو  اگر باردار باشم همه دارن میگن هستی پس باور کن ک هستی ما تجربه داریم میدونیم بی بی چک ال ...

آخه قبلا یه بار یه دونه از بی بی چکام مثبت کاذب شده. البته از نوع نواری. الان میترسم باز سرم بیاد

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم شهری؟اگر شیرازی تا بهت معرفی کنم 

نه عزیزم مشهدم

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
عزیزم اول سنو بده. شاید خدایی نکرده مشکل دیگه ای باشه

وای نه دوست ندارم 

اگه این ماه باردار نشم میرم دنبالش ببینم مشکلی هست یا نه

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
آخه قبلا یه بار یه دونه از بی بی چکام مثبت کاذب شده. البته از نوع نواری. الان میترسم باز سرم بیاد

خب الان دوتا زدی دیگه نترس ب حرف من اعتماد کن 😂

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

وای نه دوست ندارم  اگه این ماه باردار نشم میرم دنبالش ببینم مشکلی هست یا نه

من اگر یه نفر راهنماییم میکرد از همون ماه اول دنبال درمان بودم. من دیر به فکر افتادم. سونو داخلی رو نمیگم. یه سونوی معمولی برو فعلا. آزمایش قبل از بارداری هم حتما برو. شوهرتم آز اسپرم بده. دیر به فکر نیفت

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
خب الان دوتا زدی دیگه نترس ب حرف من اعتماد کن 😂

قربون دهنت. عصر حتما میرم آز. الان کلی هیجان و کار دارم. تا شب معلومش میکنم. فقط واسم دعا کن

من اگر یه نفر راهنماییم میکرد از همون ماه اول دنبال درمان بودم. من دیر به فکر افتادم. سونو داخلی رو ...

آزمایش قبل بارداری رو مرکز بهداشت فرستاد رفتم مشکلی نبود 

ولی سنو نرفتم یعنی همونجا که رفتم گفتن سنو لازم نیست ماه اول اقدامم بود

شوهرمم که هیچی نرفته

آزمایش قبل بارداری رو مرکز بهداشت فرستاد رفتم مشکلی نبود  ولی سنو نرفتم یعنی همونجا که رفتم گف ...

ایشالا که مشکلی نیست

برمیام ان شاءالله.هم علاقه هم اینکه ی سقط توچهارماه داشتم.هم سنم بالاست هم بچه زیاد میخوام وقت نمیکن ...

منم  غریبم عزیزم  ی نفرم اینجا ندارم .منم ی دختر ۱۶ماهه دارم باز باردارم عین دوقلو میمونه خیلی خیلی سخته .تازه من بدنیا هم نیومده .چه بسا دو قلو کار ۲برابر رسیدگی ۲برابر واقعا واقعا سخته انشالله ک بربیای

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
منم  غریبم عزیزم  ی نفرم اینجا ندارم .منم ی دختر ۱۶ماهه دارم باز باردارم عین دوقلو میمونه ...

خدا کمکت کنه گلم.ممنونم بابت دعات

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

سلام استارتر مبارکت باش،دوستان ویتاگنوس عالیه،من هر ماه باید کلی امپول میزدم تا فولی داشته باشم این ماه ویتاگنوس واگنوگل خوردم که هم تخمدان راستم فولی داشت و ازاد شد وهم چپم که به هیچ عنوان با دارو جواب نمیداد ۲تا فولی تپل داره 

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
سلام استارتر مبارکت باش،دوستان ویتاگنوس عالیه،من هر ماه باید کلی امپول میزدم تا فولی داشته باشم این ...

ممنون عزیزم. من آزم مثبت شد

وووای پاشو بپربرو از بده تا خیالت راحت بشه ولی بعدش بیا به ماهم خبرش و بده 😁😁😁😁

عزیزم آزم مثبت بود. بتا 204 بود

عزیزم آزم مثبت بود. بتا 204 بود

وووای پس مبارکههههه ...خیلی خوشحال شدم🥰🥰🥰🥰💋💋💋

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤