من همزمان با دوتا مارک بی بی چک تست کردم. هر دو زیر ده ثانیه خط افتاد. 3 روز از موعدم گذشته. دارویی هم استفاده نکردم به جز تا روز 25 ویتاگنوس میخوردم. چقدر احتمال داره کاذب باشه؟
خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
من دلم دختر میخواد ولی اگر پسر هم شد رو چشمام میذارمش. خدا کنه اول باردار باشم دوم سالم باشه
هی نگو اگر باردار باشم همه دارن میگن هستی پس باور کن ک هستی ما تجربه داریم میدونیم بی بی چک الکی مثبت نمیشه😁
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
عزیزم اول سنو بده. شاید خدایی نکرده مشکل دیگه ای باشه
وای نه دوست ندارم
اگه این ماه باردار نشم میرم دنبالش ببینم مشکلی هست یا نه
خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
آخه قبلا یه بار یه دونه از بی بی چکام مثبت کاذب شده. البته از نوع نواری. الان میترسم باز سرم بیاد
خب الان دوتا زدی دیگه نترس ب حرف من اعتماد کن 😂
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
وای نه دوست ندارم اگه این ماه باردار نشم میرم دنبالش ببینم مشکلی هست یا نه
من اگر یه نفر راهنماییم میکرد از همون ماه اول دنبال درمان بودم. من دیر به فکر افتادم. سونو داخلی رو نمیگم. یه سونوی معمولی برو فعلا. آزمایش قبل از بارداری هم حتما برو. شوهرتم آز اسپرم بده. دیر به فکر نیفت
خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
من اگر یه نفر راهنماییم میکرد از همون ماه اول دنبال درمان بودم. من دیر به فکر افتادم. سونو داخلی رو ...
آزمایش قبل بارداری رو مرکز بهداشت فرستاد رفتم مشکلی نبود
ولی سنو نرفتم یعنی همونجا که رفتم گفتن سنو لازم نیست ماه اول اقدامم بود
شوهرمم که هیچی نرفته
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
سلام استارتر مبارکت باش،دوستان ویتاگنوس عالیه،من هر ماه باید کلی امپول میزدم تا فولی داشته باشم این ماه ویتاگنوس واگنوگل خوردم که هم تخمدان راستم فولی داشت و ازاد شد وهم چپم که به هیچ عنوان با دارو جواب نمیداد ۲تا فولی تپل داره
زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰