2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 139 پست
بچه ها خودم ازاین قطره بخورم به شوهرم چی بدم؟ میگن کاسنی خوبه؟ عرق کاسنی دارم هرروز بهش بدم بخوره؟ ...

انشالله خدا بهت خیلی زود نی نی بده. عزیزم من این ماه فقط خودم قطره خوردم. شوهرم مشکلی نداشت. فقط دو بار که اقدام داشتیم تا چند ساعت از جام بلند نشدم و همینطور خوابیدم

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
اینقدر روزا دیر میگذره وقتی میفهمی حامله ای یکسال میگذره تا بشی ۸ هفته😂

این انتظار شیرینه. ولی بازم سخته

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرمن مباااااارکه اگه شک داری برو ازمایش بده خو

فدات گلم. چشم

منم ۲روز از موعدم گزشته .‌نشون میده تست بی بی ؟؟

من 3 روز گذشته و نشون داد اگر کاذب نباشه

این انتظار شیرینه. ولی بازم سخته

اره مخصوصا واسه تو ک دیر حامله شدی شاید باورت نشه من فقط با یکماه اقدام باردار شدم. و سری قبلی یبار جلوگیری نکردیم  و اصلا فکرش نمیکردم بگیره اما شد

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

ان شاالله بسلامتی نی نی تو بغل بگیری عزیزم استرس نداشته باش عزیزم نه برا خودت خوبه نه نی نی

ممنون عزیز دلم 

چن ماه اقدامی؟نگاه کن چیزای گیاهی نمیتونی سر خود مصرف کنی. من خودم رحمم گرم بود پزشک طب سنتی قبل بار ...

من پنج ماهه اقدامم 

تاالان هیچی نخوردیم ولی این ماه خیلی تو ذوقم خورد می‌خوام ازاین به بعد رسیدگی کنم به خودم

یعنی اول برم پیش دکتر طب سنتی؟

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
الان چن ماهته؟من سه ماهم تموم شده میخام برم سونو nt

ب سلامتی 

من سونو ان تی را ۳ روز میرفتم و میومدم‌

از ۹ صبح مینشستم تا ۲ طهر و هر یکساعت سونو میشدم 

بی فایده بود

جنین تغیر موقعیت نمیداد ک اون چیزا که باید ببینه 

را ببینه 

پوستم کنده شد 

من ۵ ماه و دوهفته 

فارس. وراوی...❤❤❤
مبارکت باشه..حتما باردار هستی....از این حس زیبا لذت ببر و با استرس خرابش نکن....مال من از این کمرنگ ...

قربونت عزیزم. خدا از زبونت بشنوه 

انشالله خدا بهت خیلی زود نی نی بده. عزیزم من این ماه فقط خودم قطره خوردم. شوهرم مشکلی نداشت. فقط دو ...

این قطره رو هم حتما میگیرم

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
من پنج ماهه اقدامم  تاالان هیچی نخوردیم ولی این ماه خیلی تو ذوقم خورد می‌خوام ازاین به بعد رسی ...

کدوم شهری؟اگر شیرازی تا بهت معرفی کنم 

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

اره مخصوصا واسه تو ک دیر حامله شدی شاید باورت نشه من فقط با یکماه اقدام باردار شدم. و سری قبلی یبار ...

خدا خیلی دوست داره. انتظار خیلی سخته. همش گریه و استرس. ایشالا نینیت سالم باشه

این قطره رو هم حتما میگیرم

عزیزم اول سنو بده. شاید خدایی نکرده مشکل دیگه ای باشه

خدا خیلی دوست داره. انتظار خیلی سخته. همش گریه و استرس. ایشالا نینیت سالم باشه

اره واقعا همش میگم فقط سالم دنیا بیاد هیچی دیگه نمیخام جنسیتشم مهم نی برام هدچی باشه خوبه

اره واقعا همش میگم فقط سالم دنیا بیاد هیچی دیگه نمیخام جنسیتشم مهم نی برام هدچی باشه خوبه

من دلم دختر میخواد ولی اگر پسر هم شد رو چشمام میذارمش. خدا کنه اول باردار باشم دوم سالم باشه