من همزمان با دوتا مارک بی بی چک تست کردم. هر دو زیر ده ثانیه خط افتاد. 3 روز از موعدم گذشته. دارویی هم استفاده نکردم به جز تا روز 25 ویتاگنوس میخوردم. چقدر احتمال داره کاذب باشه؟
خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من این ماه بیبی هاله انداخت ولی دیروز پریود شدم میخوام ماه بعد به خودمون برسم
خودم چی بخورم الان که پریودم
سیاه دانه خریدم خوبه؟
خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اینقدر روزا دیر میگذره وقتی میفهمی حامله ای یکسال میگذره تا بشی ۸ هفته😂
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
چن ماه اقدامی؟نگاه کن چیزای گیاهی نمیتونی سر خود مصرف کنی. من خودم رحمم گرم بود پزشک طب سنتی قبل بارداری بهم خنکی داد. ولی ب زن عموم ک نازایی داره گرمی داد. بستگی داره ب خیلی چیزا الکی دارویی نخور. کاسنی هم ب شوهرت نده میل جنسیش و کیفیت اسپرمش میاد پایین چون خیلی کاسنی سرده. بهش عسل بده صبحونه. خرما و مغز گردو و بادوم بهش بده
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
شاید نشون بده بستگی ب تاریخ لقاح داره صبح ناشتا دقیق تره
فرقی نداره زمان انگار ب سربالایی یه تپه رسیده برا من ب زور میره جلو
الان چن ماهته؟من سه ماهم تموم شده میخام برم سونو nt