2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 139 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها خودم ازاین قطره بخورم به شوهرم چی بدم؟

میگن کاسنی خوبه؟

عرق کاسنی دارم هرروز بهش بدم بخوره؟

من این ماه بیبی هاله انداخت ولی دیروز پریود شدم می‌خوام ماه بعد به خودمون برسم

خودم چی بخورم الان که پریودم

سیاه دانه خریدم خوبه؟

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
دعا کن مثبت باشه. خیلی منتظرم

اینقدر روزا دیر میگذره وقتی میفهمی حامله ای یکسال میگذره تا بشی ۸ هفته😂

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

دارم همینطور گریه میکنم. میترسم کاذب باشه

خواهرمن مباااااارکه اگه شک داری برو ازمایش بده خو

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559
دعا کن مثبت باشه. خیلی منتظرم

ان شاالله بسلامتی نی نی تو بغل بگیری عزیزم

استرس نداشته باش عزیزم

نه برا خودت خوبه نه نی نی

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
بچه ها خودم ازاین قطره بخورم به شوهرم چی بدم؟ میگن کاسنی خوبه؟ عرق کاسنی دارم هرروز بهش بدم بخوره؟ ...

چن ماه اقدامی؟نگاه کن چیزای گیاهی نمیتونی سر خود مصرف کنی. من خودم رحمم گرم بود پزشک طب سنتی قبل بارداری بهم خنکی داد. ولی ب زن عموم ک نازایی داره گرمی داد. بستگی داره ب خیلی چیزا الکی دارویی نخور. کاسنی هم ب شوهرت نده میل جنسیش  و کیفیت اسپرمش میاد پایین  چون خیلی کاسنی سرده. بهش عسل بده صبحونه. خرما و مغز گردو و بادوم بهش بده

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

اینقدر روزا دیر میگذره وقتی میفهمی حامله ای یکسال میگذره تا بشی ۸ هفته😂

اووووف 

بقدری دیر میره جلو 

مخصوصا الان ک تابستون روزا بلند

گرم 

شبا هم ک من بیخوابم  یه شب و روزایی میگدرونم 

خیلی سخت 

فارس. وراوی...❤❤❤
منم ۲روز از موعدم گزشته .‌نشون میده تست بی بی ؟؟

شاید نشون بده بستگی ب تاریخ لقاح داره صبح ناشتا دقیق تره

اووووف  بقدری دیر میره جلو  مخصوصا الان ک تابستون روزا بلند گرم  شبا هم ک من بیخو ...

تو ک دیگه چیزی نمونده 😂من ۲۸ هفته مونده لامصب نمیگذره خو

مبارکت باشه..حتما باردار هستی....از این حس زیبا لذت ببر و با استرس خرابش نکن....مال من از این کمرنگ تر بود باردار بودم

یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه..... 
فرقی نداره  زمان انگار ب سربالایی یه تپه رسیده برا من  ب زور میره جلو

الان چن ماهته؟من سه ماهم تموم شده میخام برم سونو nt